Долговая яма и как из нее выбраться

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 252
  • Перегляди Перегляди 8K
Ясно. Значить краще ні за що не турбуватися, щоб потім лапки вгору і "памагітє©"

Ну то не пристібайтеся) А я буду, хоча б для того, щоб штрафи не платити за відсутність ременя безпеки)
Особисто у Вас ніхто нічого не просить)І де ви конкретно побачили ,що я писали звісити лапки?Чому ви так розриваєтесь так і не зрозуміло)
Пропагандуєте бездітність)Ну якщо ви особисто не хочете дітей)Ваша справа ніхто нічого Вас не заставляє)І я не казала не пристібатись просто сказала ,що може бути і так)Ви вирішіть все таки для чого пристібатись ,щоб не получити штраф чи щоб вберегти себе?
Знаєте є таке правило не слухай тих хто живе ,не так як мрієш жити ти)Вот і все )
Цей форму для підтримки і допомоги ,а не коли і як правильно родити дітей)

А то начинается: "вечером не иди на работу, ты там трах"ешься с заведующей", "в такси ночью не работай, это опасно и ты трах"ешься с пассажирками", "не ходи на это собеседование, у нее голос сексуальный, ты тр"хнешь ее".
А я смотрю, у вас интересная жизнь была...)

Ерничаешь))
Значит выздоровела уже:)

Не, ты не поняла суть того, что я писал.
Кто виноват, что ты выбрала такого мужа, который оказался ... эммм... как бы так сказать... ну, предположим, негодяем и сделал тебя сильной?
"Иногда хочется быть слабой" - это как лозунг уже. Не надо быть слабой. Надо быть женщиной. Все. А мужчине надо быть мужчиной. Все просто.
А то начинается: "вечером не иди на работу, ты там трах"ешься с заведующей", "в такси ночью не работай, это опасно и ты трах"ешься с пассажирками", "не ходи на это собеседование, у нее голос сексуальный, ты тр"хнешь ее".
А в итоге получаем результат - "я стала сильной".
Сама думаю как я так умудрилась.Первый блин комом..
А насчёт тр@хаешся и ревности ты так не перегибай.)Не все такие..

"Один пользователь"-який все ж взявся за голову і активно розгрібає те що наворотив. Досить успішно.
И что? Тут много таких. У меня с 17 шараг осталось 8,но я не пытаюсь навязывать свое мировоззрение другим)

Забавно як всі впряглися)
От показало що вагітна. Забили х*й на все, "якось буде". Тут з одним обіср@лися, а якби там трійня виявилася, чи навіть двійня?
Повірте....виросла б і двійня...і трійня.....І всі були б щасливі..не скажете ж на узі цього залиште а цих вигоніть....

А я смотрю, у вас интересная жизнь была...)
Не только мой опыт. Опыт приятелей так же.
Им жены прозванивают каждые 10-20 минут, когда мы в бане паримся. Мне даже как-то не по себе, что мне никто не звонит.
Моя жизнь вообще кладезь приколов, обломов, взлетов и падений)
Сама думаю как я так умудрилась.Первый блин комом..
А насчёт тр@хаешся и ревности ты так не перегибай.)Не все такие..
Я привел пример. Не в ревности дело, а в глупости и гипер-опеке.

"Один пользователь"-який все ж взявся за голову і активно розгрібає те що наворотив. Досить успішно.
Та й не скільки "навчаю", а звертаю увагу, над чим варто подумати і провести роботу.
Сейчас меня укусит модератор, но у меня есть куча грамот: " Е..ть, ты молодец!!!" Могу парочку переслать, вам нужнее...

А чому ви думаєте,що один ви розгрібайте?Ви дуже високої думки про себе,а інші нижчі рангом для вас.Да всі так само розгрібають,і не менш грамотні за вас фінансово.Не один ви вишенька на торті.

Та й не скільки "навчаю", а звертаю увагу, над чим варто подумати і провести роботу.
Мені дуже цікаво ,чому ви вирішили ,що ви один?)

А чому ви думаєте,що один ви розгрібайте?Ви дуже високої думки про себе,а інші нижчі рангом для вас.Да всі так само розгрібають,і не менш грамотні за вас фінансово.Не один ви вишенька на торті.
Прям Король а ми всі пешки)))

Мені дуже цікаво ,чому ви вирішили ,що ви один?)
FB_IMG_1615366873778.webp

Пропагандуєте бездітність)Ну якщо ви особисто не хочете дітей)Ваша справа ніхто нічого Вас не заставляє)І я не казала не пристібатись просто сказала ,що може бути і так)Ви вирішіть все таки для чого пристібатись ,щоб не получити штраф чи щоб вберегти себе?
Знаєте є таке правило не слухай тих хто живе ,не так як мрієш жити ти)Вот і все )
1. В жодному разі. Мінімум по троє дітей в шлюбі, тільки не голодранців.
2. Перш за все себе вберегти, штрафи придумали для тих хто нехтує правилами безпеки.
3. То треба слухати тих в кого по 20мфо і 5 банків в простроченнях?)
Спасибо за толерантность, бо этот кондом начинает подбешивать.
Про кого мова?

Не только мой опыт. Опыт приятелей так же.
Им жены прозванивают каждые 10-20 минут, когда мы в бане паримся. Мне даже как-то не по себе, что мне никто не звонит.
Моя жизнь вообще кладезь приколов, обломов, взлетов и падений)

Я привел пример. Не в ревности дело, а в глупости и гипер-опеке.
Какие мексиканские страсти... Как - то убого я живу, нет этого драйва. Работаем, как два придурка, нет, шоб вызванивать друг другу... Надо шо - то придумать...

Назад
Угорі