Долг My Credit

• Автор теми Автор теми Raul
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 34
  • Перегляди Перегляди 3K
Ну, якщо спишуть до тіла, то взагалі супер. Я у свій час теж написав заяву, бо вони довгий час нічого не пропонували, описав ситуацію. Навіть відправив офіційні дані про фінансовий стан. На той момент просрочка була близько ста днів. Тіло 4000 грн і проценти близько 7000 грн. Я відправив, а вони ігнорили. Так пройшло ще близько трьох місяців. Коротше, після 190 днів просрочки вони продали мене ЄАПБ. Сума залишилась на місці - майже 11к. ЄАПБ пропозицій не надсилає, а білше ніж за тіло кредиту я платити не буду, оскільки було кілька пролонгацій.

Сьогодні прийшов лист з такою темою. "і як так, ми змушені звернутися до суду!" Просрочка днів 10))
І хто на таке поведеться?

У меня у них прострочка больше года и за тело плюс мин процент ещё не предлагали а пугают по разному. Жду предложений за тело

Сьогодні прийшов лист з такою темою. "і як так, ми змушені звернутися до суду!" Просрочка днів 10))
І хто на таке поведеться?
Тоже самое пришло,12 дней просрочка
Я бы выплачивала частями но точно не по 1000 в неделю,нет возможности,хотя бы если бы на дол года или даже дольше разделили
У меня у них прострочка больше года и за тело плюс мин процент ещё не предлагали а пугают по разному. Жду предложений за тело
Если бы ещё тело разрешили частями выплатить

Тоже самое пришло,12 дней просрочка
Я бы выплачивала частями но точно не по 1000 в неделю,нет возможности,хотя бы если бы на дол года или даже дольше разделили

Если бы ещё тело разрешили частями выплатить
та вони нікуди не подадуть, так що забийте і витрачайте гроші на себе))

та вони нікуди не подадуть, так що забийте і витрачайте гроші на себе))
Я не боюсь уже вообще, раньше переживала сейчас нет,я тоже конечно не хочу чтобы звонили родным,но а там уже как получится

Сегодня опять пришло от них смс с пугалкой кредитор больше ждать не будет оплатить нужно в течении двух часов иначе мне конец????

Сегодня опять пришло от них смс с пугалкой кредитор больше ждать не будет оплатить нужно в течении двух часов иначе мне конец????
Боже год прошёл,а они всё пишут
А звонят Вам или Вашим родственникам?

Боже год прошёл,а они всё пишут

А звонят Вам или Вашим родственникам?
У меня блокатор всех незнакомых номеров на телефоне у мужа тоже, знаю что у меня около 200 звонков с разных номеров и калоконтор но я не уточняю кто именно звонил а муж знает что калососы звонят но ему слава богу меньше. Просто я мороз включила когда на форум попала а до того думала сума сойду. Уже больше года сплю спокойно

Ну, якщо спишуть до тіла, то взагалі супер. Я у свій час теж написав заяву, бо вони довгий час нічого не пропонували, описав ситуацію. Навіть відправив офіційні дані про фінансовий стан. На той момент просрочка була близько ста днів. Тіло 4000 грн і проценти близько 7000 грн. Я відправив, а вони ігнорили. Так пройшло ще близько трьох місяців. Коротше, після 190 днів просрочки вони продали мене ЄАПБ. Сума залишилась на місці - майже 11к. ЄАПБ пропозицій не надсилає, а білше ніж за тіло кредиту я платити не буду, оскільки було кілька пролонгацій.
а если продают кредит, то фирма которой продали тоже может сделать ИН?

Назад
Угорі