- Дописи
- 15598
- Реакції
- 35919
- Бали
- 7065
ПАННОЧКА не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А с чем связана робота?Привіт.
Сьогодні донечка привезла документ мені на підпис. Їй буде у вересні 18р
Її влаштовують на роботу офіційно. Чи підписувати?
Без вашего согласия на работу принять не имеют право. Материальную ответственность в любом случае несет вы так как ребенок несовершеннолетний.Привіт.
Сьогодні донечка привезла документ мені на підпис. Їй буде у вересні 18р
Її влаштовують на роботу офіційно. Чи підписувати?
Продавець у магазиніА с чем связана робота?
Дякую,значить підпис можна ставитиБез вашего согласия на работу принять не имеют право. Материальную ответственность в любом случае несет вы так как ребенок несовершеннолетний.
По закону вы должны еще дать разрешение на обработку персональных данных дочери.
Подпись можно ставить если дочь готова работать продавцом и вы понимаете все риски.Продавець у магазині
Дякую,значить підпис можна ставити
Якщо дочка хоче- ставте!Дякую,значить підпис можна ставити
Вірю))))))але хочу вберегти ,бо ще молоденька .Якщо дочка хоче- ставте!
Вірте в свою дитину!!!
Берегти- це інстинкт кожної мами... Але дітьми він сприймається, як втручання в їхнє життя...Вірю))))))але хочу вберегти ,бо ще молоденька .
Как я понимаю самый большой трабл начинающего продавца это недостача... Надо быть предельно внимательным с подсчётом денег и товара.Вірю))))))але хочу вберегти ,бо ще молоденька .
Саме це і хвилює. Які документи (чи дії) я можу потребувати,щоб захистити свою донькуПросто я, взагалі то, 17-річній дівчинці краще починати працювати на власника, в чесності і порядності якого ви особисто будете впевнені, бо якщо задуматись, то можуть і підставити, з огляду на її вік, непрофесійність і відсутність досвіду...
А вам доведеться розгрібати...
Поспілкуйтесь з власником, уточніть у нього.Саме це і хвилює. Які документи (чи дії) я можу потребувати,щоб захистити свою доньку
Згода батьків вимагається до 16 років.Їй буде у вересні 18р
Саме це я завтра і зроблюПоспілкуйтесь з власником, уточніть у нього.
Мені надали цей бланкЗгода батьків вимагається до 16 років.