Документ мені на підпис

• Автор теми Автор теми ПАННОЧКА
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 748
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ПАННОЧКА

НЕСКОРЕНА
✩ Premium ✩
Дописи
15598
Реакції
35919
Бали
7065
ПАННОЧКА не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт.
Сьогодні донечка привезла документ мені на підпис. Їй буде у вересні 18р
Її влаштовують на роботу офіційно. Чи підписувати?

Вкладення

• IMG_20190707_201027.webp
    IMG_20190707_201027.webp
    524.9 Кб · Перегляди: 87
Привіт.
Сьогодні донечка привезла документ мені на підпис. Їй буде у вересні 18р
Її влаштовують на роботу офіційно. Чи підписувати?
Без вашего согласия на работу принять не имеют право. Материальную ответственность в любом случае несет вы так как ребенок несовершеннолетний.
По закону вы должны еще дать разрешение на обработку персональных данных дочери.

А с чем связана робота?
Продавець у магазині
Без вашего согласия на работу принять не имеют право. Материальную ответственность в любом случае несет вы так как ребенок несовершеннолетний.
По закону вы должны еще дать разрешение на обработку персональных данных дочери.
Дякую,значить підпис можна ставити

Останнє редагування:
Останнє редагування:
Наша також пішла на роботу в 17. В неї все ок. Вже працює рік. Хоче звільнчтись бо знайшла більш оплачувану, не хочуть відпускати. І у вашої все буде відмінно, вірте в свою дитину.

Вірю))))))але хочу вберегти ,бо ще молоденька .
Берегти- це інстинкт кожної мами... Але дітьми він сприймається, як втручання в їхнє життя...
Дітям потрібно давати можливість робити власні помилки, тільки так вони вчаться, бо наш досвід для них ролі не грає.

Просто я, взагалі то, 17-річній дівчинці краще починати працювати на власника, в чесності і порядності якого ви особисто будете впевнені, бо якщо задуматись, то можуть і підставити, з огляду на її вік, непрофесійність і відсутність досвіду...
А вам доведеться розгрібати...

Просто я, взагалі то, 17-річній дівчинці краще починати працювати на власника, в чесності і порядності якого ви особисто будете впевнені, бо якщо задуматись, то можуть і підставити, з огляду на її вік, непрофесійність і відсутність досвіду...
А вам доведеться розгрібати...
Саме це і хвилює. Які документи (чи дії) я можу потребувати,щоб захистити свою доньку

Наша також пішла на роботу в 17. В неї все ок. Вже працює рік. Хоче звільнчтись бо знайшла більш оплачувану, не хочуть відпускати. І у вашої все буде відмінно, вірте в свою дитину

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі