Договориться с МФО с помощью юриста. Юрист взял деньги и пропал. Писать заявление в полицию?

• Автор теми Автор теми morgantrak
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 122
  • Перегляди Перегляди 5K

morgantrak

Форумчанин
Дописи
244
Реакції
437
Бали
2725
morgantrak не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрый день!
Моя первая тема. Спасибо Форуму и вам ребята за всю информацию.
Собственно к теме: обратился к юристу, который предложил договорится с МФО на тело + часть%, снизить давление коллекторов.
За свою работу просил 3000 грн + 10% от суммы списания.
Запросил договора по всем мфо и пропал на две недели, хотя обещал в ближайшее время скинуть выводы по договорам и план действий.
Трубку не берет,пробовал с другого номера набрать - берет трубку помощник говорит что не имеет никакого дела к юристу, и все предьявы к нему.
Собствнно вопрос: как можно восстановить справедливость?) можно ли как-то вернуть средства на карту, если платеж я совершал онлайн.
Спасибо

Добрый день!
Собственно к теме: обратился к юристу, который предложил договорится с МФО на тело + часть%, снизить давление коллекторов.
Запросил договора по всем мфо и пропал на две недели, хотя обещал в ближайшее время скинуть выводы по договорам и план действий.
Трубку не берет,пробовал с другого номера набрать - берет трубку помощник говорит что не имеет никакого дела к юристу, и все предьявы к нему.
Собствнно вопрос: как можно восстановить справедливость?) можно ли как-то вернуть средства на карту, если платеж я совершал онлайн.
Спасибо
Ви з юристом спілкувались наживо, чи тільки дистанційно ?
При оплаті послуг вам висвітлювало ПІБ власника рахунку ?
В офіс до нього пробували завітати ?

Добрый день!
Спасибо
Ви йому вже скидали проплату?

Ви з юристом спілкувались наживо, чи тільки дистанційно ?
При оплаті послуг вам висвітлювало ПІБ власника рахунку ?
В офіс до нього пробували завітати ?
Только дистанционно, оплата через liqpay была. В офис пока не пробовал, хотя на сайте адреса есть.
Ви йому вже скидали проплату?
да, оплату я скинул :(

Махніть рукою, треба платити після того як вам зробили документи, запити, скарги і т.ін. Звернулася до дівчини-юриста дистанційно, знайшла її на олх(вже смішно), але людина длпомогла морально в першу чергу, підняла самооцінку, всі запити робила, потім надсилала мені скрін, після оплати файл ворд. Інструктувала як і куди надсилати, сама навчила як з її документів переробити на інші мфо. А коли дізналася, що я в декреті і грошей немає, взяла тільки половину обумовленої суми, бо сама мама і розуміє, що мамам не легко. Тай ціни в неї за запити і скарги від 100 до 500 гр, а результат як і в інших, супер - пупер юристів. Зара продовжую з нею спілкуватися коли,, накриває", допомагає краще психолога

Только дистанционно, оплата через liqpay была. В офис пока не пробовал, хотя на сайте адреса есть.

да, оплату я скинул :(
Спробуйте для початку в офіс з'їздити і розпитати в чому причина, що не виходить на зв'язок.
Можливо він ще не має, що вам відповісти, от і "морозиться", хоча це не прфесійно - проте таке зустрічається.
Відповідно до результату - будете діяти далі. Якщо і там вам не вийде з ним поговорити - передайте через помічника, що будете змушені звернутися до КДКА.
(кваліфікаційна дисциплінарна комісія адвокатури).Це сама перша інстанція.

Спробуйте для початку в офіс з'їздити і розпитати в чому причина, що не виходить на зв'язок.
Можливо він ще не має, що вам відповісти, от і "морозиться", хоча це не прфесійно - проте таке зустрічається.
Відповідно до результату - будете діяти далі. Якщо і там вам не вийде з ним поговорити - передайте через помічника, що будете змушені звернутися до КДКА.
попробую, хотя мне кажется уже что адреса на офисе – липа, так как их указано несколько, а мне предлагали когда встретиться - то предложили вообще другой

С чего вы взяли что он адвокат? При чем тут КДКА?

Махніть рукою, треба платити після того як вам зробили документи, запити, скарги і т.ін. Звернулася до дівчини-юриста дистанційно, знайшла її на олх(вже смішно), але людина длпомогла морально в першу чергу, підняла самооцінку, всі запити робила, потім надсилала мені скрін, після оплати файл ворд. Інструктувала як і куди надсилати, сама навчила як з її документів переробити на інші мфо. А коли дізналася, що я в декреті і грошей немає, взяла тільки половину обумовленої суми, бо сама мама і розуміє, що мамам не легко. Тай ціни в неї за запити і скарги від 100 до 500 гр, а результат як і в інших, супер - пупер юристів. Зара продовжую з нею спілкуватися коли,, накриває", допомагає краще психолога
Доброго дня.А можна цього юриста номер тел.В мене схожа
ситуація була з Ваша готівочка .
Тільки там юрист взяв 2 т.грн.
Робив мабуть щось бо запропонували тіло + % до просрочки .Я йому про це сказала а він сказав давайте ще 2 т.грн і будем закривати їх зі мною.Ото такі юристи що з ними
що без них...

сказали так: договор заключаем после того как проанализируют все мфо и спланируем стратегию
І Ви без жодних документів просто так людині перекинули ту суму, яку вона Вам сказала?

І Ви без жодних документів просто так людині перекинули ту суму, яку вона Вам сказала?
грубо говоря - да, повелся на сайт, на то что мейл письма были красиво оформлены, на рекламу и вообще показалось что компания большая
Доброго дня.А можна цього юриста номер тел.В мене схожа
ситуація була з Ваша готівочка .
Тільки там юрист взяв 2 т.грн.
Робив мабуть щось бо запропонували тіло + % до просрочки .Я йому про це сказала а він сказав давайте ще 2 т.грн і будем закривати їх зі мною.Ото такі юристи що з ними
що без них...
напишите мне в ЛС и я вас скину всю информацию

Добрый день!
Спасибо
Человек просто имеет юридическое образование или является адвокатом?Вы договор составляли?

очень печально,когда мы переживаем и обращаемся за помощью,а в итоге такое отношение.вот так и верь теперь людям.

Назад
Угорі