Договор Быстрозайм

• Автор теми Автор теми Alena
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 5K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Alena

Форумчанин
Дописи
409
Реакції
157
Бали
5125
Alena не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Подскажите, где в быстрозайме можно найти свой договор и количество пролонгаций?

Я у них требую етот договор уже давно,сказали что ничего не будут мне предоставлять.Вот так,значит его нет.

Хотіла сказати коли звонять ці сволочі стаття 355 Кримінального Кодексу України за угрози та вимагання помагає трубку кидають потім не дзвонять

Вкладення

• Screenshot_20190120-130256.webp
    Screenshot_20190120-130256.webp
    99.9 Кб · Перегляди: 99
Подскажите, где в быстрозайме можно найти свой договор и количество пролонгаций?
Договор требуйте выслать на электронную почту каждый раз, когда звонят. Мне через месяц прислали только. И в договоре бред полный написан. В нацком можете писать без договора, у меня обращение приняли, главное укажите, что руководство и сотрудники отказываются вам его предоставлять.

До когось бистрозайм приїжджав?

непогашення Вашого боргу в розмірі 4 396,80 грн. до 26.01.2019 р. представники кредитора планують візит 26.01.2019 р. з 19:00 до 20:00 за місцем Вашого проживання для виявлення і огляду Вашого майна та можливості його подальшої реалізації органами виконавчої служби в разі відповідного рішення суду.
Ваш борг виник у зв’язку з відмовою сплатити заборгованість за договором позики "Бистрозайм".

Сплатити борг Ви зможете:
  • Через відділення компанії
  • Через сайт компанії https://bistrozaim.ua/paycredit
  • Через термінали EasyPay, RegulPay
  • Через відділення банку за реквізитами:
    р/р 26504055700155
    в ЗРУ КБ «Приватбанк»
    МФО 313399
    ЄДРПОУ 40858239

Більш детальну інформацію щодо Вашої заборгованості, Ви можете уточнити за номером:
0 800 507 570 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України)

Директор департаменту
Безпосереднього стягнення заборгованості
ТОВ «Бистрозайм»
Павленко О.І

Приїжджали до когось?
Не приедут

непогашення Вашого боргу в розмірі 4 396,80 грн. до 26.01.2019 р. представники кредитора планують візит 26.01.2019 р. з 19:00 до 20:00 за місцем Вашого проживання для виявлення і огляду Вашого майна та можливості його подальшої реалізації органами виконавчої служби в разі відповідного рішення суду.
Ваш борг виник у зв’язку з відмовою сплатити заборгованість за договором позики "Бистрозайм".

р/р 26504055700155
    в ЗРУ КБ «Приватбанк»
    МФО 313399
    ЄДРПОУ 40858239

Більш детальну інформацію щодо Вашої заборгованості, Ви можете уточнити за номером:
0 800 507 570 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України)

Директор департаменту
ТОВ «Бистрозайм»
Павленко О.І

Приїжджали до когось?
Мне только что тоже такое прислали, и дата также))

р/р 26504055700155
    в ЗРУ КБ «Приватбанк»
    МФО 313399
    ЄДРПОУ 40858239

Директор департаменту
ТОВ «Бистрозайм»
Павленко О.І

Приїжджали до когось?
Ні. І не приїдуть. Це незаконно. Це вони так лякають, щоб погасили борг.

Подскажите как свою тему создать?

Strelok1392, і як вони тепер встигнуть?і до мене і до вас???

Договор требуйте выслать на электронную почту каждый раз, когда звонят. Мне через месяц прислали только. И в договоре бред полный написан. В нацком можете писать без договора, у меня обращение приняли, главное укажите, что руководство и сотрудники отказываются вам его предоставлять.

Отправила,будем ждать )))

Сьогодні теж шукала договір з БистроЗаймом. Його не існує, оператор чату дав посилання на Загальні умови і правила на надання кредиту.
Вчора черговий раз оформила кредит для погашення іншого кредиту, який брала для пролонгації іншого саме в БистроЗаймі. З"єднання з інтернетом обірвалося, на телефон прийшла смс з кодом підтвердження, який я нікуди не вводила. Тим не менше, одразу прийшла смс з Привату про зарахування коштів. З сьогоднішнього дня розцінюю такі зарахування як благодійну допомогу.

Сьогодні теж шукала договір з БистроЗаймом. Його не існує, оператор чату дав посилання на Загальні умови і правила на надання кредиту.
Вчора черговий раз оформила кредит для погашення іншого кредиту, який брала для пролонгації іншого саме в БистроЗаймі. З"єднання з інтернетом обірвалося, на телефон прийшла смс з кодом підтвердження, який я нікуди не вводила. Тим не менше, одразу прийшла смс з Привату про зарахування коштів. З сьогоднішнього дня розцінюю такі зарахування як благодійну допомогу.
Мені на пошту сьогодні пришла вимога про поверннення боргу,але там стоііть не правильна дата видачі паспорту,на письмове прохання надіслати договір поки тиша

Ленка, нічого не ясно,ви хоч перечитувати, що пишете.

Вибачте дуже швидко писала.
Сьогодні мені телефонував Бистро займ
Назвали неправильно ПІБ., (а точніше по батькові не правильно) Я їм відповіла, що нічого не брала. Мені сказали іти заяву писати в поліції.Мов би хтось взяв на мене кредит. Але по факту брала то я .От тільки мені не зрозуміло чого неправильно мої дані мені назвали.

Що тепер робити я не знаю

Останнє редагування:
Ленка, мені сьогодні прислали,що в СМІ будуть писати,щоб швидше розшукати та подати до суду за шахрайство!Тоже незнаю правда чи ні?Може хто стикався?Скільки у вас просрочка?

Ленка, мені сьогодні прислали,що в СМІ будуть писати,щоб швидше розшукати та подати до суду за шахрайство!Тоже незнаю правда чи ні?Може хто стикався?Скільки у вас просрочка?

Річ у тім що 1 день. А просто не підтвердила що у них брала от і все.
Я не думаю що це правда.А факт шахрайства ще потрібно довести не все так просто як вони пишуть.

Останнє редагування:
Я у них требую етот договор уже давно,сказали что ничего не будут мне предоставлять.Вот так,значит его нет.
А как я требовала предоставить справку о закрытии займа,так большой и толстый ждала и не дождалась,п*дары,извините

подскажите. сегодня пришло смс, что компания продала ваш долг, но позвоните на наш номер.... в личном кабинете написано, что бысторзайм имеет намерение продать долг....... есть предложение пролонгации и закрытия... с 7800 тела насчитали 24 000 за месяц просрочки

Ребята, кому БыстроЗайм прислал договор ? Это вообще реально???

подскажите. сегодня пришло смс, что компания продала ваш долг, но позвоните на наш номер.... в личном кабинете написано, что бысторзайм имеет намерение продать долг....... есть предложение пролонгации и закрытия... с 7800 тела насчитали 24 000 за месяц просрочки
Я закрила списали свой закрила вчера тело 10000 одна Пролонгация закрила за 15000 остальное списали било 59 тисяч просрочка 91 день

И мужа тоже закрила по прибл таких условиях

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі