Яна Цветкова
Форумчанин
- Дописи
- 211
- Реакції
- 399
- Бали
- 293
Яна Цветкова не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А тело сколько ?Мне тоже за 15 к предлагают закрыть
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А тело сколько ?Мне тоже за 15 к предлагают закрыть
10,5А тело сколько ?
10,5 е гроши я имею в виду
У меня было 20, закрыла за 22, дурочка наверно
Да нормально поверье 2 к и нервы в порядке тоже твapu редкиеУ меня было 20, закрыла за 22, дурочка наверно
Да все они такиеДа нормально поверье 2 к и нервы в порядке тоже твapu редкие
Мені щойно така сама смс прийшла, сьогодні тільки перший день прострочкиВаш договір в компанії MYCREDIT,передано в ТОВ КРЕДИТ БОРГ СОЛЮШЕНЗ згідно договору доручення. Получила такое смс , мне требовать у них договор поручення?
продали в сірокоЗдравствуйте. Подскажите пожалуйста, сегодня пришло такое письмо. Что это может значить и стоит ли их бояться?
Шановний клієнте!
Повідомляємо про залучення до врегулювання простроченої заборгованості
колекторської компанії ТОВ "КРЕДИТ БОРГ СОЛЮШЕНЗ", код ЄДРПОУ 43328894,
03035, м.Київ, вул.МИТРОПОЛИТА ВАСИЛЯ ЛИПКИВСЬКОГО, б.45, 38(068)9236670,
[email protected], та передачу персональних даних.
Звертаємо увагу, що погашення заборгованості Ви зобов'язані здійснити на
рахунок ТОВ "СІРОКО ФІНАНС"
Реквізити для сплати:
Одержувач платежу: ТОВ "СІРОКО ФІНАНС"
Код ЄДРПОУ 42827134;
IBAN UA193005280000026509000000031;
МФО 300528
Сьогодні теж таке на пошту прилетіло. Читаю форум, щоб зрозуміти хто такі вониMYCREDIT,передано в ТОВ КРЕДИТ БОРГ СОЛЮШЕНЗ
Подскажите, кто-то закрывал у них долги, на лояльных условиях
НиктоСьогодні теж таке на пошту прилетіло. Читаю форум, щоб зрозуміти хто такі вони
Всі дзвінки на спам, то не знаю хто і коли дзвонить)) а вечері чищу дзвінки, кажу "кто все эти люди" і далі видаляю.
То не людиВсі дзвінки на спам, то не знаю хто і коли дзвонить)) а вечері чищу дзвінки, кажу "кто все эти люди" і далі видаляю.
Это на обзвон передали, так что всё норм)))Всі дзвінки на спам, то не знаю хто і коли дзвонить)) а вечері чищу дзвінки, кажу "кто все эти люди" і далі видаляю.
Так, це Вас поки віддали на продзвін. )Сьогодні теж таке на пошту прилетіло. Читаю форум, щоб зрозуміти хто такі вони
Не продали, кредит все ще у MyCredit.реестр должников? или исполнительной службы?Начинайте день с проверки реестров, на предмет себя, тем же и заканчивайте, больше читайте форум, а не обсуждайте бесполезные темы. Тогда уж точно ничего не упустите.![]()
тоже сегодня получил такое смс, просрочка примерно дней 7Ваш договір в компанії MYCREDIT,передано в ТОВ КРЕДИТ БОРГ СОЛЮШЕНЗ згідно договору доручення. Получила такое смс , мне требовать у них договор поручення?
То ли еще будетО Господи ...они все такие разные....
Так пусть погасит кредиты. И всем хорошо. Нравятся мне все эти обеспокоенныеНу да,я еще пока все занадто остро воспринимаю,хочу дождаться тел,а нервишки сдают все равно
Продадуть ЄАПБВас просто отдали на прозвон, не продали кредит
Що від цих чекати?Продадуть ЄАПБ
Мене вже продали(Продадуть ЄАПБ