Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну я в цих уродів не качав додаток, хотя постояно пропонують і через додаток кешбекПлюс часто ми користуємось авторизацією через Google, а там рідко читаємо, що просить додаток....
Тут цікаво те, що в договорі лише контактні дані мої, по прописці(мама, брат) і дружини. Але в них є пункт в договорі, що я надаю дозвіл на залучення по факту "всіх, кого знайдуть"В мене так було з смартівей, але вони тільки пару номерів писали і то просто що в мене борг і все
Ви їх закрили?Тут цікаво те, що в договорі лише контактні дані мої, по прописці(мама, брат) і дружини. Але в них є пункт в договорі, що я надаю дозвіл на залучення по факту "всіх, кого знайдуть"
Ні, після того, що вони мені влаштували і ннн-у кількість закритих договорів раніше - чекаю суду)Ви їх закрили?
Велике тіло? Були пролонгації, як давно брали?Ні, після того, що вони мені влаштували і ннн-у кількість закритих договорів раніше - чекаю суду)
Брав в серпні, тіло 29.5, без пролонгацій, але на тих граблях станцюю десь з 2019гоВелике тіло? Були пролонгації, як давно брали?
Всислі ще в 19 році брали?В них договори "діряві", більшість нарахувань - комісія за "х*р зна що", відсоток в них 70 річних, договір - 30 днів
Брав в серпні, тіло 29.5, без пролонгацій, але на тих граблях станцюю десь з 2019го
я маю на увазі, що з 2019 брав у них і віддавав. в основному раз в місяцьВсислі ще в 19 році брали?
В мене тіло 10
Пролонгацій більше ніж тіло
І я маєте вирівати з цими гнидами, скільки вони вже хочуть?я маю на увазі, що з 2019 брав у них і віддавав. в основному раз в місяць
останній "цінник" - це десь біля сотки просили, зі знижкою в 3.5к)))))) Поки після трешу в два тижні затихли, я з ними планую розійтись виключно через судІ я маєте вирівати з цими гнидами, скільки вони вже хочуть?
100000 хочуть а знижка 3.5к?останній "цінник" - це десь біля сотки просили, зі знижкою в 3.5к)))))) Поки після трешу в два тижні затихли, я з ними планую розійтись виключно через суд
саме так) тому з ними виключно через суд)100000 хочуть а знижка 3.5к?
А що вони робили цих 2 тижні? В мене хочуть в райлні 18000саме так) тому з ними виключно через суд)
добре, розкажу по таймлайну:А що вони робили цих 2 тижні? В мене хочуть в райлні 18000
В мене 18 днів, але закрию їх в вівторок ну їх , я іду на війну, так не хочу щоб комусь звонили, за мене і так вже всі хвилюються із за війнидобре, розкажу по таймлайну:
1-14 днів прострочки - СМС з "лояльними пропозиціями" і проханням позвонити
15-60 днів - щоденні телефонні дзвінки з "лояльними пропозиціями", клянчанням пару грн, і тп, аналогічно - брату і мамі
61 день - продаж КредитПромІнвест
61-68 днів - КПІ визвонив всіх родичів по писку в ТК(Теща, Тесть, Хресна, Шеф, Робота і тому подібне), розказав суму тіда, скільки повернути і тпю
69-76 днів - КПІ визвонив усіх в ТК людей, що виглядали як Ім'я-Прізвище(де теж пролюбились, бо часто Ім'я одне, а прізвище - ніфіга не прізвище) - там вже були історії про кредит в 1000 баксів і підтвердження, історії про поручителів, зайти в кабінет і підтвердити і так далі(щось дууууже схоже на БітКапітал)
77- днів - нині: дзвінки по прописці(всі вже їх шлють на три букви), ось недавно смс без цифр про "лояльні умови"
Читав у Вас ще й ТОП1 є, це ж ті самі є грошідобре, розкажу по таймлайну:
1-14 днів прострочки - СМС з "лояльними пропозиціями" і проханням позвонити
15-60 днів - щоденні телефонні дзвінки з "лояльними пропозиціями", клянчанням пару грн, і тп, аналогічно - брату і мамі
61 день - продаж КредитПромІнвест
61-68 днів - КПІ визвонив всіх родичів по писку в ТК(Теща, Тесть, Хресна, Шеф, Робота і тому подібне), розказав суму тіда, скільки повернути і тпю
69-76 днів - КПІ визвонив усіх в ТК людей, що виглядали як Ім'я-Прізвище(де теж пролюбились, бо часто Ім'я одне, а прізвище - ніфіга не прізвище) - там вже були історії про кредит в 1000 баксів і підтвердження, історії про поручителів, зайти в кабінет і підтвердити і так далі(щось дууууже схоже на БітКапітал)
77- днів - нині: дзвінки по прописці(всі вже їх шлють на три букви), ось недавно смс без цифр про "лояльні умови"
не зовсім, ТОП1 дость тихі, не продались нікому поки, дзвонили тільки мені, при чому - без нав'язувань(може тому, що я пролонгував на їх умовах, з оплатою 30% від тіла(було 28, залишилось 19)) зараз пишуть про "лояльні умови", але без цифрВ мене 18 днів, але закрию їх в вівторок ну їх , я іду на війну, так не хочу щоб комусь звонили, за мене і так вже всі хвилюються із за війни
Читав у Вас ще й ТОП1 є, це ж ті самі є гроші
Не знаю з цьою шарагою з їхнього сусіднього столу справи не мавне зовсім, ТОП1 дость тихі, не продались нікому поки, дзвонили тільки мені, при чому - без нав'язувань(може тому, що я пролонгував на їх умовах, з оплатою 30% від тіла(було 28, залишилось 19)) зараз пишуть про "лояльні умови", але без цифр
Давно просрочка ?В кожного по-різному. В мене вони наярювали всім по прописці, а коли продали КПІ - був повний треш. Дзвонили по телефонній книзі, чітко по назвах, перший день - близькі і робота(дзвонили до "Шефа", хоча він нірвзу не шеф),потім по всіх, де було типу ім'я-прізвище, при чому, щоразу були інші історії....