Додам кредит. Відгуки. Що буде при прострочці?

• Автор теми Автор теми viki_vr
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 4K
Помню в апреле 2022(просрочка началась во время войны, так как работы небыло) какой то Виктор звонил, разговаривал побыдоячему, угрожал звонками родителям, говорил, что ихняя компания деньги на армию собирает.
У додам наче немає калів, вони комусь передають дотошному

Добрий вечір. У кого є вони? Як поводяться? Чи можна домовитись? Платила платежі, але вихожу в прострочку...

Добрий вечір. У кого є вони? Як поводяться? Чи можна домовитись? Платила платежі, але вихожу в прострочку...
Кончені вони.
Прострочка у них більше трьох місяців, в принципі не лише в них.
Дзвонили до сусідів придурки.
Багато пропозицій, прям вчора прислали закрити за меньше над тіло.
Але поки що гуляти підуть разом з іншими

Вчора надіслали мені у вайбері інформацію, що можу закрити за тіло. Прострочка - півроку, перші місяці не хотіли закривати за тіло, тому запросив гарантійний лист та розбивку на два платежі за тіло. Погодилися, перший платіж вніс. Тому треба чекати пропозицію!

Вчора надіслали мені у вайбері інформацію, що можу закрити за тіло. Прострочка - півроку, перші місяці не хотіли закривати за тіло, тому запросив гарантійний лист та розбивку на два платежі за тіло. Погодилися, перший платіж вніс. Тому треба чекати пропозицію!
Дякую! Це супер. Буду чекати. Бо вже майже тіло виплачено було пролонгаціями, а на поступки не йдуть.

Назад
Угорі