Добрый день. Кому такое пришло и что это вообще?

• Автор теми Автор теми LeilaLo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 49
  • Перегляди Перегляди 5K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

LeilaLo

Форумчанин
Дописи
191
Реакції
24
Бали
2600
LeilaLo не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Что это вообще

Вкладення

• Screenshot_20190401_135614.webp
    Screenshot_20190401_135614.webp
    11.8 Кб · Перегляди: 200
Это форза передает

Мне тоже сегодня утром пришло такое...А ж интересно кто это!!!

Yuliyabb, і майкреМай теж

А у мене взагалі бонус,в кантору 4 чоловікам прийшло якесь смс про мій борг,деректору,та 3 у відділ кадрів(на мобільний)іх номерів я взагалі не знаю.завтра під обід на коври...не знаю,вазилін брати чи ні..ж...па..! Хто прислав- дізнаюсь завтра,зараз взагалі хз...

Будут звонить если, уточняете на какихправах передан кредит, если на условиях доверенности то говорите что вы обязаны только уведомить меня о долге и все, на этом их функции и обязанности заканчиваются, а если по факторингу то на адрес проживания или прописки (где живете) ваш кредитный договор с мокрой печатью и подписью ответственного представителя компании (именно чернилом и мокрой печатью), а так же договор факторинга так же с мокрой печатью, а до этого момента никакого общения не будет вообще. Или просто игнорьте их))

Gursa0808, да уж ... кажіть,що аферисти хай ідуть в поліцію

А у мене взагалі бонус,в кантору 4 чоловікам прийшло якесь смс про мій борг,деректору,та 3 у відділ кадрів(на мобільний)іх номерів я взагалі не знаю.завтра під обід на коври...не знаю,вазилін брати чи ні..ж...па..! Хто прислав- дізнаюсь завтра,зараз взагалі хз...
Вы официально устроены?

Будут звонить если, уточняете на какихправах передан кредит, если на условиях доверенности то говорите что вы обязаны только уведомить меня о долге и все, на этом их функции и обязанности заканчиваются, а если по факторингу то на адрес проживания или прописки (где живете) ваш кредитный договор с мокрой печатью и подписью ответственного представителя компании (именно чернилом и мокрой печатью), а так же договор факторинга так же с мокрой печатью, а до этого момента никакого общения не будет вообще. Или просто игнорьте их))
На скільки мені відомо,то договір факторингу вкладається тільки в одному екземплярі.І боржнику присилають копію цього договору,але копія обов'язково повинна бути нотаріально засвідчена,про що вони або не знають,або забувають!

На скільки мені відомо,то договір факторингу вкладається тільки в одному екземплярі.І боржнику присилають копію цього договору,але копія обов'язково повинна бути нотаріально засвідчена,про що вони або не знають,або забувають!
Ну я же и говорю что должно быть с мокрой печатью, а напечатать с печатью я и дома могу, кто то же должен его заверить официально)
Но они даже такого не дают, максимум что я знаю то скидывают на электронку только, но это все пыль и не более)

А в мене сьогодні взагалі бонус. . Якесь смс про мій борг прийшло деректору,зам деректору і двом чолрвікам з відділу кадрів..Завтра на 11 годин на коври,потрібно хоть вазеліну прихватити.щоб не в суху.

Хто прислав-не знаю.завтра в обід напишу.Номери звісно ж не давала, бо в мене іх і немає! Ойййй,що ж мені буде...

Вы официально устроены?
Офіціальн

[/QUOта я взагалі майже всих маю!)по два місяці просрочки

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі