Logan3312
Читач
- Дописи
- 9
- Реакції
- 35
- Бали
- 28
Logan3312 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Уже рік з хвостиком я з вами тільки мовчки...) Тільки зараз наважився зареєструватися і написати , що жалкую про те, що не натрапив на вас коли платив даже не в перше (там малі суми були?), а в друге реструкторізаціі і займами перекривав інші займи і бігав як собака шукаючи хто би дав кредит щоб я міг закрити всі МФО, тому що вівся і мене заганяли в яму якісь пройдисвіти які наживаються на чужих проблемах. І погрожувалили описом, і всіма карами, якщо я не віддам....) А коли їх 18 і в середньому тіло 3к... І ще ніхто з рідних нічого не знає, а телефон цілодобово дзвонить....А ти серед ночі знаходиш ще одне МФО щоб продлити Самий страшний на твою думку займ бо потелефону наугрожали?, отримавши на карту грн, збираєшся їхати до якогось термінала щоб оплатити якусь пролонгацію, тому що в приват не можеш зайти через зависання телефону який просто не вигрібає все те сміття що дзвонило і писало... І на виході тебе рідні запитують у тебе все добре? Куди ти на ніч литиш? як навіжений. І ти відповідаєш: Та у друга машина поломалася попросив допомогти....) В той момент я щось почав розуміти... Але було вже пізно, тому що на завтра дві більші фірмочки одобрили разом якраз 30к щоб закрити більшість.... ) А далі якось буде... Який я був тоді дурний...) Замість 30 денної позики підписатися на два роки.... Зараз я це розумію, а тоді я був як зомбі, згадую то відчуття аж мурашки по шкірі. І що ви думаєте? Так! далі не хватало на решту ,калли почали дзвонити на роботу до рідних. І тоді я признався і рідні зрозуміли і позичили мені щоб я закрив решту... Я закрив. Ху думаю скінчилося, А мії зазомбований мозок забув що у кф бралося 12к по 2480 плюс мінус уже не помню, кожні 2тижні, а в іншому 2050 на місяць.... То було якраз десь рік назад... Проплатив по першому платежу. А слідуючий місяць видався скрутний роботи мало було зп отримав 5к квартира малий у 1й клас. І нав'язлива реклама манівео...( Подумав візьму получу аванс зразу закрию....(тепер я собі тодішньому би сказав: дурню якщо ти зараз немаєш 6000 як ти зможеш через місяць віддати 13 ??? )А вони ще так легко дали 6000к після прострочки ( Почався третій і останній етап на якому 20 МФО , розлучення, і куча проблем на додачу... Які вже давно згадуються як страшний сон... Після того як зайшовши десь у вересні того року чисто випадково у критичному стані на форум, побачивши що я не сам я заспокоївся І зрозумів що даючи цю тисячу до зарплати клятий 'Чорт'(МФО) грає на твоє життя Не дай йому виграти! Я від тоді змінив номер,видалися з усіх мереж. Десь колись чую від знайомих що їм хтось телефонує питає за мене?) Їх шлють дуже далеко??? На разі я ще маю пару тисяч віддати знайомим.
Ці 20 МФО приблизно на 35к тіла як і ті два де 27к (кф та к.м.) по сьогодні висять. Не знаю що буде далі, але знаю точно що більше в таку Ж. не залізу . Тіло їм колись по трохи думаю повертати якщо захотять. Якщо ні то ні.
Люди якщо вже є такі незручності не панікуйте та не ведіться на провокації і не давайте тим хто дзвонить з якоїсь канторки змоги маніпулювати вами і вашим оточенням попередити всіх щоб не велися на шахраї в.
Заходьте на форум. Читайте поради, історії . Прийміть те що є! Не беріть кредит щоб закрити інший. Відкрийте очі і розум вимкніть банківський телефон і не бійтеся.
Без крайньої потреби не беріть швидких грошей!
Я б дуже хотів щоб всі МФО закрили ! А люди не нуждалися у тих декілька тисяч до зарплати....
На разі телефонують тільки з єрдп я з ними не розмовляю. Як вони дізналися номер мого телефону? Не можу зрозуміти. До поки не поміняв номер.... Хто тільки не дзвонив!!! Просив копію договора поштою ніхто так і не вислав...)
??????
Якось так! Всім дякую. Що допомогли порадами!!!
Ці 20 МФО приблизно на 35к тіла як і ті два де 27к (кф та к.м.) по сьогодні висять. Не знаю що буде далі, але знаю точно що більше в таку Ж. не залізу . Тіло їм колись по трохи думаю повертати якщо захотять. Якщо ні то ні.
Люди якщо вже є такі незручності не панікуйте та не ведіться на провокації і не давайте тим хто дзвонить з якоїсь канторки змоги маніпулювати вами і вашим оточенням попередити всіх щоб не велися на шахраї в.
Заходьте на форум. Читайте поради, історії . Прийміть те що є! Не беріть кредит щоб закрити інший. Відкрийте очі і розум вимкніть банківський телефон і не бійтеся.
Без крайньої потреби не беріть швидких грошей!
Я б дуже хотів щоб всі МФО закрили ! А люди не нуждалися у тих декілька тисяч до зарплати....
На разі телефонують тільки з єрдп я з ними не розмовляю. Як вони дізналися номер мого телефону? Не можу зрозуміти. До поки не поміняв номер.... Хто тільки не дзвонив!!! Просив копію договора поштою ніхто так і не вислав...)
??????
Якось так! Всім дякую. Що допомогли порадами!!!
только платить им или нет, здесь у всех разные истории и мнения)