Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Прочитай що написав!До мого знайомого хтось дзвонив в сказав що я беру його поручителем? Хто таким балується? Я навіть номера цієї людини не знаю
Написала..... і що не зрозуміло? Написала коротенько ситуацію. Запитую хто може з шараг таким балуватись? Можливо були випадки?Прочитай що написав!
Абсолютно любая шарага таким балуется и в любой шараге они всех называют поручителем.Написала..... і що не зрозуміло? Написала коротенько ситуацію. Запитую хто може з шараг таким балуватись? Можливо були випадки?
Я просто думаю, хто з моїх ****почав наступIrinagh, да таких хватает.
Не обрашайте внимания.
Ну если каждый будет звонить и что-то говорить, он безоговорочно будет верить?
А если позвонит чел и скажет. что он из Офиса Президента и его приглашают на работу в ВР, он тоже поверит?
То спитайте в знайомого номер з якого дзвонили,та подивіться що по номеру пише.Так тяжко це зробити?)Написала..... і що не зрозуміло? Написала коротенько ситуацію. Запитую хто може з шараг таким балуватись? Можливо були випадки?
Зовсім не важко...але ж той знайомий каже, що я знаю всі номера просто придурююсьТо спитайте в знайомого номер з якого дзвонили,та подивіться що по номеру пише.Так тяжко це зробити?)
пошлите его откровенно далеко. (не хочу матюкаться)Зовсім не важко...але ж той знайомий каже, що я знаю всі номера просто придурююсь
На пам'ять!)) Не розмовляйте з відсталою людиною,хоч він і "знайомий" лише.)Зовсім не важко...але ж той знайомий каже, що я знаю всі номера просто придурююсь
Пока да. Пока только жалуются, что поступило целых 500 жалоб. И даже рекомендации для "должников" публикуют. Короче, занимаются очередным он@низмомЯ так розумію що НБУ зовсім нічого не робить!
Приймуть закон в другом читанні будуть шевелитися.Але це моя думка.Я так розумію що НБУ зовсім нічого не робить!
Ай да маладецьПока да. Пока только жалуются, что поступило целых 500 жалоб. И даже рекомендации для "должников" публикуют. Короче, занимаются очередным он@низмом
Коли ж воно то читання?Приймуть закон в другом читанні будуть шевелитися.Але це моя думка.
З 6 вересня закон зареествонано на розгляд.Ай да маладець
Коли ж воно то читання?
Ви можете дать ссылку почитаюЗ 6 вересня закон зареествонано на розгляд.
То у мене було з багатьма. Але тут сказали що беруть поручителем, типу я зараз кред оформляю. Е гроші мене продалиу меня так было с Глобал и Е-гроши
У мене Money4you робили таке ж саме позавчораТо у мене було з багатьма. Але тут сказали що беруть поручителем, типу я зараз кред оформляю. Е гроші мене продали
Всі.До мого знайомого хтось дзвонив і сказав що я беру його поручителем? Хто таким балується? Я навіть номера цієї людини не знаю