До знайомого хтось дзвонив і сказав, що я беру його поручителем

• Автор теми Автор теми Irinagh
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 969

Irinagh

Форумчанин
Дописи
594
Реакції
339
Бали
5225
Irinagh не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
До мого знайомого хтось дзвонив і сказав що я беру його поручителем? Хто таким балується? Я навіть номера цієї людини не знаю

Останнє редагування:
Irinagh, да таких хватает.
Не обрашайте внимания.
Ну если каждый будет звонить и что-то говорить, он безоговорочно будет верить?
А если позвонит чел и скажет. что он из Офиса Президента и его приглашают на работу в ВР, он тоже поверит?

Написала..... і що не зрозуміло? Написала коротенько ситуацію. Запитую хто може з шараг таким балуватись? Можливо були випадки?
Абсолютно любая шарага таким балуется и в любой шараге они всех называют поручителем.

Irinagh, да таких хватает.
Не обрашайте внимания.
Ну если каждый будет звонить и что-то говорить, он безоговорочно будет верить?
А если позвонит чел и скажет. что он из Офиса Президента и его приглашают на работу в ВР, он тоже поверит?
Я просто думаю, хто з моїх ****почав наступ

Написала..... і що не зрозуміло? Написала коротенько ситуацію. Запитую хто може з шараг таким балуватись? Можливо були випадки?
То спитайте в знайомого номер з якого дзвонили,та подивіться що по номеру пише.Так тяжко це зробити?)

То спитайте в знайомого номер з якого дзвонили,та подивіться що по номеру пише.Так тяжко це зробити?)
Зовсім не важко...але ж той знайомий каже, що я знаю всі номера просто придурююсь

Irinagh, это не наступление. Это очередное обострение дури на почве злоупотребления тяжелыми наркотиками.
Зовсім не важко...але ж той знайомий каже, що я знаю всі номера просто придурююсь
пошлите его откровенно далеко. (не хочу матюкаться)

Я так розумію що НБУ зовсім нічого не робить!
Пока да. Пока только жалуются, что поступило целых 500 жалоб. И даже рекомендации для "должников" публикуют. Короче, занимаются очередным он@низмом

Пока да. Пока только жалуются, что поступило целых 500 жалоб. И даже рекомендации для "должников" публикуют. Короче, занимаются очередным он@низмом
Ай да маладець
Приймуть закон в другом читанні будуть шевелитися.Але це моя думка.
Коли ж воно то читання?

Назад
Угорі