До п’яти небанківських фінансових установ застосовані заходи впливу

• Автор теми Автор теми Kokondokoala
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 2K

Kokondokoala

Форумчанин
Дописи
570
Реакції
534
Бали
473
Kokondokoala не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Національний банк України застосував заходи впливу до п’яти небанківських фінансових установ за порушення законодавства про захист прав споживачів фінансових послуг, а саме за невиконання нормативно-правового акту Національного банку України. Мова йде про Постанову Правління Національного банку України № 16 від 11 лютого 2021 року "Про затвердження Правил розрахунку небанківськими фінансовими установами України загальної вартості кредиту для споживача та реальної річної процентної ставки за договором про споживчий кредит".

Такі рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив на засіданні 14 липня 2021 року.

Йдеться про такі небанківські фінансові установи:

• ТОВ "ГОУ КЕШ" (ЄДРПОУ 43123489)
  • ТОВ "ФК "Є ГРОШІ КОМ" (ЄДРПОУ 43067861)
  • ТОВ "КОШЕЛЬОК" (ЄДРПОУ 40842831)
  • ТОВ "ЛАЙМ КЕПІТЕЛ" (ЄДРПОУ 41885310)
  • ТОВ "СОС КРЕДИТ" (ЄДРПОУ 39487128)

До вказаних небанківських фінансових установ Національний банк застосував захід впливу – зобов’язання ужити заходів для усунення порушення та причин, що сприяли вчиненню порушення у строк до 2 серпня 2021 року.

Оригинал:
пысы: а я то думаю евоши вышли в просрочку и молчат уже 2 дня)

Kokondokoala, это не очень хорошо. Они устранят косяки и продолжат работу.
Обрати внимание, нацбанк указывает на из ошибки, которые они потом устраняют. А что это значит? А значит это, что НБУ активно помогает шарагам.
Помощь от НБУ гражданам? Не, не слышали.

Налякали їжака голою дупою. Мо хто знає куди на НБУ скаржитись?)))

вот телефон ЗЕ личный и переадрес на него влепить)
и пусть доказывает звонарю что он великий ЗЕ)
109e[1].gif

Когось пальчиком посварили, а когось додали :
Національний банк уніс три компанії – ПТ “ЛОМБАРД “КАПІТАЛ-КРЕДИТ” ШЕВЧЕНКО І КОМПАНІЯ” (ЄДРПОУ 44044010),
ТОВ “ЄНОТ ФІНАНС” (ЄДРПОУ 43923462) та ТОВ “ФК “КОРНЕР ПЕЙМЕНТ” (ЄДРПОУ 43990497) – до Державного реєстру фінансових установ. Ще одну компанію – ТОВ “ЛАЙТ ЛІЗИНГ” (ЄДРПОУ 44089491) – унесено до Реєстру осіб, які не є фінансовими установами, але мають право надавати окремі фінансові послуги.
Маніки собі клона створили?

Когось пальчиком посварили, а когось додали :
Національний банк уніс три компанії – ПТ “ЛОМБАРД “КАПІТАЛ-КРЕДИТ” ШЕВЧЕНКО І КОМПАНІЯ” (ЄДРПОУ 44044010),
ТОВ “ЄНОТ ФІНАНС” (ЄДРПОУ 43923462) та ТОВ “ФК “КОРНЕР ПЕЙМЕНТ” (ЄДРПОУ 43990497) – до Державного реєстру фінансових установ. Ще одну компанію – ТОВ “ЛАЙТ ЛІЗИНГ” (ЄДРПОУ 44089491) – унесено до Реєстру осіб, які не є фінансовими установами, але мають право надавати окремі фінансові послуги.
Маніки собі клона створили?
может быть) они же собирались карточки делать) может под эту тему делают товку)

Мне угрожали Сосы недели две назад,выписывали родителям, я сделала скриншоты сказала,что пожалуюсь, сейчас тишина...

Національний банк України застосував заходи впливу до п’яти небанківських фінансових установ за порушення законодавства про захист прав споживачів фінансових послуг, а саме за невиконання нормативно-правового акту Національного банку України. Мова йде про Постанову Правління Національного банку України № 16 від 11 лютого 2021 року "Про затвердження Правил розрахунку небанківськими фінансовими установами України загальної вартості кредиту для споживача та реальної річної процентної ставки за договором про споживчий кредит".

Такі рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив на засіданні 14 липня 2021 року.

Йдеться про такі небанківські фінансові установи:

• ТОВ "ГОУ КЕШ" (ЄДРПОУ 43123489)
  • ТОВ "ФК "Є ГРОШІ КОМ" (ЄДРПОУ 43067861)
  • ТОВ "КОШЕЛЬОК" (ЄДРПОУ 40842831)
  • ТОВ "ЛАЙМ КЕПІТЕЛ" (ЄДРПОУ 41885310)
  • ТОВ "СОС КРЕДИТ" (ЄДРПОУ 39487128)

До вказаних небанківських фінансових установ Національний банк застосував захід впливу – зобов’язання ужити заходів для усунення порушення та причин, що сприяли вчиненню порушення у строк до 2 серпня 2021 року.

Оригинал:
пысы: а я то думаю евоши вышли в просрочку и молчат уже 2 дня)
Е-воши насчитали за полтора месяца с 15000 до 60 с лишним. Продали кредитпрому - те еще за 2 месяца увеличили долг до 131!!! тысячи. Потом продали премиум актив. Даже интересно, сколько теперь там натикало, уже 200000, наверное, за 5 месяцев просрочки))) Интересно, какие заходы НБУ застовует? Пальчиком ай-ай-ай? Тут закрывать на х*р такие сараи нужно с огромным штрафом еще, других действенных заходив я не вижу.

Е-воши насчитали за полтора месяца с 15000 до 60 с лишним. Продали кредитпрому - те еще за 2 месяца увеличили долг до 131!!! тысячи. Потом продали премиум актив. Даже интересно, сколько теперь там натикало, уже 200000, наверное, за 5 месяцев просрочки))) Интересно, какие заходы НБУ застовует? Пальчиком ай-ай-ай? Тут закрывать на *** такие сараи нужно с огромным штрафом еще, других действенных заходив я не вижу.
Там вроде штраф 180 тыс за порушення

Там вроде штраф 180 тыс за порушення
Для таких нарушений - это пыль, а не штраф. Для шараг с их оборотами - вообще не наказание. Если бы там штрафы миллионные были - другое дело, а так...
Вот, если бы, за каждое конкретное порушення по 180 тысяч штрафовали. Один стремный договор - штраф. Тогда бы шараги может и задумались.

Назад
Угорі