до кого приїжджав Приват Банк, після якого терміну просрочки?

• Автор теми Автор теми Алевтина
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 1K

Алевтина

Форумчанин
Дописи
328
Реакції
149
Бали
2625
Алевтина не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Цікавить питання, до кого приїжджав Приват Банк, після якого терміну просрочки?

Цікавить питання, до кого приїжджав Приват Банк, після якого терміну просрочки?
До мене приходили 2 мyдaкa, нічого страшного не сталося. Моя історія така!!! В 2008 році мала карту на 4600,забила,поїзала в Москву, жила там, ні одного листа ні чого не було аж до 2019 року. Приїхала заліза в МФО і якось Приват мене найшов, через 11 років! Борг мій 33000 грн, прийшла в Приват, домовились з ними що за міс я маю їм віддати 9 тыс і все, через 10 днів історія поновляється, хотя через такый термін я можу подати на них в суд, но це зараз Державний Банк, тягонини буде і буде, нервы.... Думаю віддати і забути

До мене приходили 2 мyдaкa, нічого страшного не сталося. Моя історія така!!! В 2008 році мала карту на 4600,забила,поїзала в Москву, жила там, ні одного листа ні чого не було аж до 2019 року. Приїхала заліза в МФО і якось Приват мене найшов, через 11 років! Борг мій 33000 грн, прийшла в Приват, домовились з ними що за міс я маю їм віддати 9 тыс і все, через 10 днів історія поновляється, хотя через такый термін я можу подати на них в суд, но це зараз Державний Банк, тягонини буде і буде, нервы.... Думаю віддати і забути
Так уже все сроки прошли у вас давно , зачем им вообще платить хотите ?

Строк давності пройшов, не треба нічого платити а любому випадку

Вот именно. Срок исковой давности 3 года (выше там уже писали). У кого он вышел - ничего никому 100 % не нужно платить.

Вкладення

• 15792.webp
    15792.webp
    31.9 Кб · Перегляди: 57
Вчера приходили, только почему-то к родителям. Поступали, вставили бумажку с предупреждением и ушли. Сегодня пошла в отделение, говорю, давайте что-то решать. Они мне создали заявку на реструктуризацию типа . Через час перезванивают и говорят, у вас долг 68 тыс( это через полгода на кредитный лимит 18тыс),, мы можем скинуть до 58 тыс. Но! Оплатить надо одной суммой и сразу. Я говорю, а в чем реструктуризация? Говорят, вот такая у нас только. Сижу и охреневаю. Что дальше делать, хз

Назад
Угорі