Дніпровський районний суд міста Києва

• Автор теми Автор теми Максимон
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 81
  • Перегляди Перегляди 4K

Максимон

✩ Premium ✩
Дописи
864
Реакції
738
Бали
5255
Максимон не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні прийшла відповідь на емайл , в суді немає коштів на перенаправлення вашого позову в Луцьк амінь.Це просто якійсь позор , даже карту неприкріпили скінув би на марку. А що робити?

Сьогодні прийшла відповідь на емайл , в суді немає коштів на перенаправлення вашого позову в Луцьк амінь.Це просто якійсь позор , даже карту неприкріпили скінув би на марку. А що робити?
наразі це проблема практично всіх судів України!
і ніхто Вам карту не прикріпить... самі розумієте чому.
знайдіть юриста в Києві, який займається Вашою справою.
можете мені написати - обсудимо.

Це з якою конторою ви судитесь?

С 8 месяца это с августа? **....ть!!!! Я в ах.....е!!!!! 4 месяца раздуплялить что надо дело в Луцк перенаправить. Чем они там, бл....дь, занимаються в судах??????
Рішили що поїде в Луцьк 10 місяця , а після 3 місяця збирали навєрно на марку , і неназбирали.

Д

Да нє все як в людей дурошкевич з лушпайом горайом. Можу я подати ше один позов тільки зразу в Луцьк??
Ну..если у вас нет удержания из зп, к примеру, то Луцк отправит вам в Днепр))
Нельзя подавать два иска по одному и тому же предмету спора

Я
подалва позов очередной и ухвалы сама всем отправила за свой счёт и позовы с пакетом документов тоже вчера отправила всем за свой счет. Хочешь судится- плати. Тем более в конце года.

Я

подалва позов очередной и ухвалы сама всем отправила за свой счёт и позовы с пакетом документов тоже вчера отправила всем за свой счет. Хочешь судится- плати. Тем более в конце года.
Ви вкурсі де Києв і Луцьк?

Назад
Угорі