Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Если они захотят звонить - и так найдут военнообязаного на раз два. Без формы 5... А вот как раз сама эта справка и может охладить их хотелки.Смотри чтоб они тебе в часть не начали командиру звонить, тогда тебе не поздоровится не больше от руководства
Если руководство адекватное и правильно оценит ситуацию, то глядишь и рычаги влияния на звонилок найдут.Смотри чтоб они тебе в часть не начали командиру звонить, тогда тебе не поздоровится не больше от руководства
А які саме?Ми відправляли і заяви і Форму 5 та копії УБД, одні списали до тіла, одні у відповідях навіть не згадали, що ми її відправляли, а ще є такі, що навіть не відповіли, а вже два місяці пройшло після відправки листів
В моем случае повлияло на всех, как не странно самыми адекватными оказались швыдко воши и кредит плюс. Из нюансов егроши, Евро гроши и Монетка, переплаты не вернули, проценты правда, списали, успели уже перепродать. А так через НБУ все шараги проценты списывают и переплаты возвращаютВоно то понятно що МФО в більшості випадків діють незаконно, та чи вплине на них форма 5 , хоть тут вони мають діяти якось адекватно? Чи варто їм розсилати форму у мене 12 мфо
Якщо командир дибіл то да, а так є нормальні (адекватні)Смотри чтоб они тебе в часть не начали командиру звонить, тогда тебе не поздоровится не больше от руководства
А как вы сами считаете, каковы процент адекватных, которые скажут "я тебя понимаю пусть обрывают мне телефон, ничего страшного"? (Говорю потому что сам был в подобной ситуации)Якщо командир дибіл то да, а так є нормальні (адекватні)
Після відправки на юридичну адресу МФО, потрібно ще писати в НБУ. Тільки так буде результат. Я так закрила і повернула майже всі переплатиМи відправляли і заяви і Форму 5 та копії УБД, одні списали до тіла, одні у відповідях навіть не згадали, що ми її відправляли, а ще є такі, що навіть не відповіли, а вже два місяці пройшло після відправки листів
Що писала в НБУ?Після відправки на юридичну адресу МФО, потрібно ще писати в НБУ. Тільки так буде результат. Я так закрила і повернула майже всі переплати