Для тих, хто хоче звернутися до ЮК Звільнемо

• Автор теми Автор теми DemonBoy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 1K
  • Теґи Теґи
    звільнимо

DemonBoy

Перевірений
Дописи
994
Рішення
1
Реакції
1011
Бали
3935
Що недавно, наш админ зробив новину, про те як ця контора ЮК «Звільнемо» займається наклепом на наш форум. Я зайшов на відео і подивитися, що ж вони скажуть. Чую що вони кажуть: додаток «Антиколектор» краде Ваші дані. Я дуже рідко коментую відео на Ютубі (так як не хочу про себе багато розголосу).

Так, я розумію чому вони так вирішили так сказати штурмонути наш форум. Бо, у нас про них правду написали, що вони нічого не роблять. В нас неможливо купили відгуки про їх роботу а в Гугл та на інших платформах можна купити, ось таким чином вони хочуть відбілити свою репутацію. Але як каже, генерал-майор К. Буданов якщо ти в болоті народився, але як себе не мий то на болоті ти і залишаєшся і душа і тіло твоє там.

Ось і написавши їм
Screenshot_2025-10-07-08-37-42-706_com.google.android.youtube-edit.webp

Відповідь я так і не почув, хоча мій коментар люди вподобвйки ставили. І тут почався треш, весь мій фейсбук почав накидувати мені рекомендації цієї контори рекомендації. Навіть агресивна реклама «TEMU» зникла і все вони лізуть і лізуть.

Ож написав їм коментар під відео в фейсбук. Тут вони мені вирішили відповісти. Вони себе позиціонують, що вони така успішна компанія і в них тисячі виграних судових рішень. Тільки ж одне АЛЕ прикрипити документи до мого коментаря, як докази вони не хочуть. Просять мій Вайбер або Телеграм
Screenshot_2025-10-07-08-47-39-699_com.facebook.katana-edit.webp

Чи знаю, що мене далі чекає? Тільки догадки в мене є. Я напишу, мені скинуть скріншоти виграних судових рішень тих самих наших форумних юристів, тільки там буде написано «ОСОБА_1», «ОСОБА_2» само собою зрозуміло буде, ніякої конкретики в якщо попросити прям витяг з суду. Щоб заблюрити ім'я клієнта і залишити тільки їх. Придумають, щось по типу, законом заборонено.

Всім дякую за увагу, бережіть себе 🫶
Не попадайте в пастки таким спеціалістам

Останнє редагування:
Що недавно, наш админ зробив новину, про те як ця контора ЮК «Звільнемо» займається
Ні, не "Звільнимо" наклепом займається, а La Consulting. Хоча не знаю, може й ці теж. Зараз форум не стільки МФОшкам поперек горла стоїть, скільки"юридичним" конторам, бо тут люди отримують ту юридичну допомогу, яка потрібна, а не отримують непотрібні консультації за пару тисяч гривень.

Останнє редагування:
Ні, не "Звільнимо" наклепом займається, в La Consulting. Хоча не знаю, може й ці теж. Зараз форум не стільки МФОшкам поперек горла стоїть, скільки"юридичним" конторам, бо тут люди отримують ту юридичну допомогу, яка потрібна, а не отримують непотрібні консультації за пару тисяч гривень.
Це одне те саме скоріше за все

Та не, разные)
Причем, как бы это ни было удивительно, но у Звильнимо есть хорошие кейсы по банкротству).
Це добре, може вони покращилися. Але, в мене ситуація з ними не дуже вийшла. Звернувся щоб знести 2 ВП. Вони тільки обіцянки кинули, і нічого не зробили. Віддав 10к. Це було ще до знайомства з форумом, потім попав на форумі знайшов собі фахівця «не буду його рекламувати», який зробив всю роботу за мене

Це добре, може вони покращилися. Але, в мене ситуація з ними не дуже вийшла. Звернувся щоб знести 2 ВП. Вони тільки обіцянки кинули, і нічого не зробили. Віддав 10к. Це було ще до знайомства з форумом, потім попав на форумі знайшов собі фахівця «не буду його рекламувати», який зробив всю роботу за мене
Від себе особисто скажу, що мені Звільнемо допомогли. В процедурі банкротства. Хоча скажу чесно я не вірила нікому. Їм чомусь повірила. Дякую що все вийшло. Але у кожного різні ситуації, тому можливо все по різному.

Назад
Угорі