Для тех, кто в отчаянии

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Умом я понимаю, что на больных не обижаются... но... но. Еще и участковый стал на ее сторону грозился закрыть на 15 суток (я ж алкашка) и впаять мне 190 статью... это нормально? Я пришла к нему поговорить про угрозы, а он.. делайте что хотите, только ьы соседи больше не писали заявы..???
а учасковый не дохрена на себя берёт?? Оно припаять себе может проводок к 3алупе....он судья?он прокурор? следователь??околоточник -бестолочь

Це жах просто,Я у відчаї,в боргах,банки,мфо,і ці гади портять життя ,скоро всі рідні зненавидять,сусіди,друзі,робота все в крах,і все через мене ,ви знаєте колектори праві краще б ти померла тоді всім буде легше ,мені здається вони мають рацію,Я уже не витримає а ще тільки початок
поверьте ,от вашей смерти легче никому не станет .Ну кроме того,что вы будете не вкурсе КАК зае... всех,кого зае... сейчас.Вы думаете они прекратят ?Что вы...
А у вас,я уверенна,есть своя картинка счастливого будущего,вот ею и живите .Вам нужно этого достичь и почувствовать себя счастливой . А родственники ,друзья,знакомые,которые не понимают,а только усугубляют-пусть катятся.Зачем г*вно рядом ?

Це жах просто,Я у відчаї,в боргах,банки,мфо,і ці гади портять життя ,скоро всі рідні зненавидять,сусіди,друзі,робота все в крах,і все через мене ,ви знаєте колектори праві краще б ти померла тоді всім буде легше ,мені здається вони мають рацію,Я уже не витримає а ще тільки початок
а ну отменить панику! отакая как у нас жoпa-это Божественный ПЕНДЮЛЬ! И пеньдюль к лучшему, лучшим переспективам
Post automatically merged:

я зарабатывал копейки , занимался хрен знает чем..благодаря ПЕНДЮЛЮ я нашёл работу по професи, громадные переспективы развития....

Мені сьогодні написали финфорс що мій дядьтько і вказали його ім'я і прізвище мене в дитинстві гвалтував-бред свої кобили
Статья 277. Опровержение недостоверной информации

Останнє редагування:
а ну отменить панику! отакая как у нас жoпa-это Божественный ПЕНДЮЛЬ! И пеньдюль к лучшему, лучшим переспективам

я зарабатывал копейки , занимался хрен знает чем..благодаря ПЕНДЮЛЮ я нашёл работу по професи, громадные переспективы развития....
вот вот ) рассчитывать на кредиты и брать их,заранее подписываясь на долговую яму , каждый месяц переживать,чтобы вдруг не просрочить-это куда хуже того,что ты уже просто не можешь их взять . Тут уже смирение хоть наступает . Че брыкаться то ?
Как писал Михаил Лабсковский в книге"Хочу и буду",что нужно не заранее переживать ,не потом волноваться ,а жить сегодняшним днем ! Да,можно биться в панике и т.д,но обязательно что-то предпринимать .Мы любим придумывать себе сценарии в голове,истязать себя,вместо того чтобы решать по мере поступления...я сама этом только учусь .

Навіть не думайте про це. Вони того не варті, а час покаже хто у вас залишиться поруч.

У мене теж щось подібне.Я себе намагаюсь заспокоїти та розвеселити з цього приводу передивляючись у ютуб записи бесід із колективами та мфо.Це така ржака!Зразу розумієш що я така не одна і хто стежить по ту сторону трубки.Головне що тексти у них однакові.А персонажі взагалі на оскар-і поліцейські і кавказі і добрі "феї".Прямо мхат.Головне всім нам хто мав нещастя з ними познайомитися бути згуртованими і не давати себе в обіду.Може навіть створити щось на кшталт громадської організації захисту прав клієнтів мфо.

Нічого не краще від "краще б ти померла". Ще багато часу будуть задовбувати родичів. Послухайте мене. Просто виключіть телефон. Запхайте його в якусь діру хоч на пару тижнів. І для родичів - нема вас і все. 30 вересня ви побачите, що нічого не сталося, гарантую. На роботі і сусідам скажіть - це шахраї, ви з ними будете судитись. будете навіть мати спільників

У мене теж щось подібне.Я себе намагаюсь заспокоїти та розвеселити з цього приводу передивляючись у ютуб записи бесід із колективами та мфо.Це така ржака!Зразу розумієш що я така не одна і хто стежить по ту сторону трубки.Головне що тексти у них однакові.А персонажі взагалі на оскар-і поліцейські і кавказі і добрі "феї".Прямо мхат.Головне всім нам хто мав нещастя з ними познайомитися бути згуртованими і не давати себе в обіду.Може навіть створити щось на кшталт громадської організації захисту прав клієнтів мфо.
Наберіть у гугл і подивіться що колектори роблять із дітьми є випадки що спалили,убили,викрали,порізали побили сім'ю, і т.д,Я в ужасі,Я боюсь за дитину,Я вся в боргах,ненавиджу себе за все що я наробила і підставила дитину за це ненавиджу себе найбільше,тепер щодня переживаю,думаю міняти місце проживання,мені страшно!Не знаю як хтось може змінити номер і спати спокійно в невідомості що буде завтра:boredom::sorry::facepalm::facepalm::facepalm::help:

Наберіть у гугл і подивіться що колектори роблять із дітьми є випадки що спалили,убили,викрали,порізали побили сім'ю, і т.д,Я в ужасі,Я боюсь за дитину,Я вся в боргах,ненавиджу себе за все що я наробила і підставила дитину за це ненавиджу себе найбільше,тепер щодня переживаю,думаю міняти місце проживання,мені страшно!Не знаю як хтось може змінити номер і спати спокійно в невідомості що буде завтра:boredom::sorry::facepalm::facepalm::facepalm::help:
Для чого себе нагружати непотрібом?????
Ви на форумі читали,що хоч в одного з нас таке сталось?????
Це все вброс....
Якби хоч один випадок насправді стався,форум би розірвався б ...це (я не знаю)..щоб почалось робитися....
За Дітей....

Наші діти живі, здорові...... Готуються до навчання)))))))

Умом я понимаю, что на больных не обижаются... но... но. Еще и участковый стал на ее сторону грозился закрыть на 15 суток (я ж алкашка) и впаять мне 190 статью... это нормально? Я пришла к нему поговорить про угрозы, а он.. делайте что хотите, только ьы соседи больше не писали заявы..???
Участковый что, е...анат? Какие нах 15 суток... Зла не хватает, сейчас материться начну. Жалуйтесь на его вышестоящим!

Я переосмислила життя в один день.....коли ледве не втратила дитину на своїх руках (тема Ненавиджу вчорашній день, почитайте)!!!!!
І все.....перестала боятись. Вивчала ,як себе захистити,родину,дітей.
Я дітям пояснила,навчила, навіть 6-чна дочка обізнана,як себе поводити... Ми повинні навчати своїх дітей,як себе захищати....бо цього ніхто не зробить ,крім Вас..... Самі навчайтесь.....

Хоспаде как вы их боитесь. Видимо, телефонный террор и правда эффективен.

Для чого себе нагружати непотрібом?????
Ви на форумі читали,що хоч в одного з нас таке сталось?????
Це все вброс....
Якби хоч один випадок насправді стався,форум би розірвався б ...це (я не знаю)..щоб почалось робитися....
За Дітей....

Наші діти живі, здорові...... Готуються до навчання)))))))
Дякувати Богу,були випадки що фото дитини клеїли на гробу або склеїли чорну стрічку і розсилали що вона померла,загугліть ,це жах ,Я всі фото поудаляла вроді ,надіюсь не знайдуть,воно мені дзвонить і питає чи моя дитина ще жива,скажіть до чого тут діти????Що робиться з людьми,як можна бути такими жорстокими,куди дивиться влада?

Участковый что, е...анат? Какие нах 15 суток... Зла не хватает, сейчас материться начну. Жалуйтесь на его вышестоящим!
Та с ним уже побеседовал мой однокашник, он же адвокат.....?

Дякувати Богу,були випадки що фото дитини клеїли на гробу або склеїли чорну стрічку і розсилали що вона померла,загугліть ,це жах ,Я всі фото поудаляла вроді ,надіюсь не знайдуть,воно мені дзвонить і питає чи моя дитина ще жива,скажіть до чого тут діти????Що робиться з людьми,як можна бути такими жорстокими,куди дивиться влада?
От для чого себе накручувати різними статтями..... Займіться домашніми справами..... Читати різні дурниці,у Вас є час.....
Це калли такі статті замовляють....
Візьміть дитя і просто почитайте,йому казку,віршики.... Посміхніться)))

Ваша соседка слишком много на себя берет. Участковый- тоже дятел. Заяву на соседку в районное отделение, или областное. Не поможет- в прокуратуру. Это нельзя так просто оставлять. Доказательства есть. Справедливо было бы- рыло разбить.

нічого вони не роблять. навпаки, тепер бояться лізти до людей, бо всі озвіріли і можуть просто вистрілити або вилами заколоти (а вже були такі випадки). ви ж не віддавали житло в заставу? все! ви сміло можете послати всіх на три букви - в суд хай йдуть. змініть номер, немає ніякої невідомості!!! Просто вам не будуть трепати нерви, а через тиждень запокоїтесь і побачите - нічого не сталось. Сама пережила ще гірше, тепер уже відповідаю на дзвінки і вони виключають. Тому що ссикуни і за ними нема правди! "В чём сила, брат?" З того моменту, як я перестала боятись, вони зрозуміли, що я можу зробити обріз...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі