Helga ^_^
Форумчанин
- Дописи
- 362
- Реакції
- 632
- Бали
- 473
Helga ^_^ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
UPDATE 15.10.25
Давно мене тут не було) Принагідно розповім як у мене справи.з квітня віддавала друзям, зараз ще залишилось ще подрузі 10 тис віддати.
Закрила наступні шараги
Літо було хороше, але коротке. Вже почала потроху закривати кредитку монобанк, бо нормальних пропозицій мфо щось не було, інші банки - пумб, приват, вношу мінімальні платежі.
Щодо судів. Не вдалось оминути. На днях прийшла позовна від ЕЙС (викупили Максікредит, він ж Треба кредит). Ще й січня викупили. Поки ніде нічого немає, жодної інфи, але доки мені прислали на пошту, і я звісно проконсультуюсь у юриста.
Дзвонила ейсам, вони хочуть з 10 тис тіла 32+2 судовий збір+7 юристу(40 аж). Погодились за 34 максимум (25+адвокат+суд), і на 4 платежі, по 8500, але мені це теж дуже не подобається. Але думку скаже юрист.
Що в мене залишилось:
Кредит Капітал\Прімоколект (5 договорів) - туго з ними домовлятися, накрутили з 45 тис тіла по всім договорам вже 220. Є лише один договір трохи більше 2 тіл (з 5-11) і пропонують розбити на платежі по 2 тис в місяць. Говорити з ними майже неможливо - скрипти… Плюс веду переписки в кабінеті Прімоколект.
ЄАПБ ( 3 договора, було 5) - поки хочуть забагато, але ці хоч ідуть з часом на уступки і поводились в моєму випадку нормально. 2 договори за тіло+ 2-3 тис зверху закрила
Кредит Каса - нікому не продали, лише дзвонилкам давали. Остання пропозиція була тіло 20 + 10 тис зверху, але я не мала цю суму. Поки на паузі, доки волокіта із судом. Нажаль на частини не розбили, а могла б закривати...
Лімон (АФК, Таліон) -ніяк не йдуть на тіло, останній раз з 4200 хотіли 2 тіла. Ведуть себе хамовито в переписці. Тому йдуть в краї на букву х.
І Ейс, він же требакредит… Позовна заява
Загалом по всім всім своїм боргам я за рік закрила половину,Все починалось в серпні-вересні минулого року. 552 000 всього було, зараз тілами 265 тис.
По МФО закрито 2\3.
Не дуже парюсь, просто розбираюсь потроху. Це вже так сильно мене не гнітить, але і не дає жити на повну. Зараз багато шараг які залишились хочуть 3-4 тіла, що мені зовсім не цікаво, тому не виключаю, що будуть ще суди.