Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вони і мертвого з-під землі дістануть.На рахунок прокуратури-незнаю,я кіберам писала-не відповідають поки,з гарячою лінією в мене теж не склалось,а потім плюнула.Вони в мене в блоці і ігнорі,до свекрухи наярюють,я їм як людям в перші дні прострочки пояснювала-ну не спілкуюсь я з нею.Не доходить.То десь там собі спілкуютьсяДобрий вечір,скажіть будь ласка мені радять сходити в прокуратуру,як ви думаєте це допоможе?
Знаєте,якби в мене був такий кошмар,я б йшла куди завгодно.От чесно.Гірше не буде.Добрий вечір,скажіть будь ласка мені радять сходити в прокуратуру,як ви думаєте це допоможе?
Мені інколи здається якби не кредитпромінвест і алурія,я була б щасливою людиною.....до відбитих дійшла в кінці...і відмовилиЗнаєте,якби в мене був такий кошмар,я б йшла куди завгодно.От чесно.Гірше не буде.
В мене їх 18.Але Немає ні кредитпромінвест,ні алурії,ні преміум актив.Всі майже продали,сидять тихенько,декілька смс,і все.Як я умудрилась обійти "притрушених"для мене це загадка.Читаю людей,а там кошмари.Сусіди,робота,і так далі.Мені інколи здається якби не кредитпромінвест і алурія,я була б щасливою людиною.....до відбитих дійшла в кінці...і відмовили
В мене 16.І начудили жостко 2.Кред пром і алурія.Пішла з роботи із за останніх.Та мабуть і на краще..Не хочу сидіти на мінімалку...досить вже....В мене їх 18.Але Немає ні кредитпромінвест,ні алурії,ні преміум актив.Всі майже продали,сидять тихенько,декілька смс,і все.Як я умудрилась обійти "притрушених"для мене це загадка.Читаю людей,а там кошмари.Сусіди,робота,і так далі.
Прокуратура здесь не при чем. В полицию только. А кто советует? Если звонят не Вам, то зачем Вам идти куда-то? Пусть те, кому звонят и идут.мені радять сходити в прокуратуру
Виговоритесь. Все.Добрий вечір,скажіть будь ласка мені радять сходити в прокуратуру,як ви думаєте це допоможе?
Я тоже их обошла и рада..И особо не штормили окружение.. Повезло..В мене їх 18.Але Немає ні кредитпромінвест,ні алурії,ні преміум актив.Всі майже продали,сидять тихенько,декілька смс,і все.Як я умудрилась обійти "притрушених"для мене це загадка.Читаю людей,а там кошмари.Сусіди,робота,і так далі.
Аналогічно.Діджи фінанс,там щось пробували,але не вийшло.Я тоже их обошла и рада..И особо не штормили окружение.. Повезло..