Дінeро!Дістали,знущаються...

• Автор теми Автор теми Іринка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 81
  • Перегляди Перегляди 6K

Іринка

Форумчанин
Дописи
128
Реакції
90
Бали
68
Іринка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт всім.Сьогодні прийшовши на роботу зустріла колeгу ,жіночка Божий одуванчик,вжe в літах.Підходить і кажe,що звонять із Дінeро ій,кажуть що я взяла іі поручитeлeм..В мeнe шок!Дe вони знайшли іі номeр..Спробувала пояснити що то шахраі..і.т.д.Вона налякана..Цe дужe нeприємно.Я відмовилась піти на корпоратив мeні здавалось що на мeнe всі дивляться скосо..Настрій зіпсований..Так паскудно на душі...

Привіт всім.Сьогодні прийшовши на роботу зустріла колeгу ,жіночка Божий одуванчик,вжe в літах.Підходить і кажe,що звонять із Дінeро ій,кажуть що я взяла іі поручитeлeм..В мeнe шок!Дe вони знайшли іі номeр..Спробувала пояснити що то шахраі..і.т.д.Вона налякана..Цe дужe нeприємно.Я відмовилась піти на корпоратив мeні здавалось що на мeнe всі дивляться скосо..Настрій зіпсований..Так паскудно на душі...
Так не приємно , в мене кешбери знайшли номери. Ви ж мабуть вказали місце роботи і працюєте офіційно от і вичислили якось, може банк інфу злив. А на корпоратив треба було йти, ну поговорить місяць два і перестануть.

У меня Динеро было спокойным МФО, а от Укрпозика мозги вынесла всем! Динеро предложило тело и я закрыла! Но их робот иногда звонил по раз 10ть на день, а потом пропал на два-три дня! Просрочка по Динеро была 79ть дней и не единой пролонгации! С 2800грн насчитали 5549грн, а со списанием заплатила только тело! Да и Динеро к родным не звонило и не писало, а общалась некая Мария Мехайловна адекватно, не кричала, не угражала, предложила заплатить тело и спросила есть ли данная сумма, на что я ответила, нету, будут после 10.01. Она сказала что подождёт до 10го, если я действительно закрою! И я из-за адекватного общения закрыла Динеро вчера! А какая у вас по ним просрочка?

Я тоже не указывала работу. Нашли глав бухгалтера и ее задалбывали днем и ночью

Ну, Вы правы. Это- аферисты. Это их методы работы. Подойдите и нормально с женщиной поговорите. Как и с остальными сотрудниками. Дайте шарагам понять, что это все не работает. Если отвечаете шарагам, ведите жёсткий диалог. Начинают хамить и угрожать- делаете то же. Вымогателям Вы ничего не должны. А в кредитах у нас полстраны. Потому, что у власти подонки, негодяи, и манипуляторы.

Ох ну капец, у меня сегодня первый день просрочки... Сначала читвла тут что эти божьи одуванчики ао сравнению со всеми а тут уже они такое делают....

Вы назвали тему Динеро достали, издеваются. Что Вам мешает издеваться над ними?

А когда динеро выходит на родственников ,предложили оплатить тело ,возможности оплатить нету ,не хочу чтобы снова родителей кто-то терроризировал

А когда динеро выходит на родственников ,предложили оплатить тело ,возможности оплатить нету ,не хочу чтобы снова родителей кто-то терроризировал
а у вас сколько просрочка что уже предложили тело оплатить?

Ещё не подскажите, в динеро можно найти договор свой ,хочу посмотреть по поводу пролонгаций ,когда и сколько ,для письма в нацком хочу указать сколько уже переплатила ,а с памяти вообще вышибло с кучей займов
и что за этот период никому кроме вас не звонили?
Нет ,это и настораживает
и что за этот период никому кроме вас не звонили?
Хотя маму сразу быстро находят , у неё тоже раньше с банками проблемы были и она походу в базе если ,толи я не знаю как ее нашли

Ещё не подскажите, в динеро можно найти договор свой ,хочу посмотреть по поводу пролонгаций ,когда и сколько ,для письма в нацком хочу указать сколько уже переплатила ,а с памяти вообще вышибло с кучей займов

Нет ,это и настораживает

Хотя маму сразу быстро находят , у неё тоже раньше с банками проблемы были и она походу в базе если ,толи я не знаю как ее нашли
Договора нет. Есть заявка акцепт без подписи вашей и ихней. Если интересно могу свой скинуть, скачивала когда на консультацию к юристу ходила ещё в начале прострочки.

А Динеро кому продаёт договора?
Мені фактор дзвонить, ніби як продали. Коли попросила договір факторингу, то калл заплутався. Я так зрозуміла, що просто на прозвоні. Але розмовляв так адекватно, прям по душах поговорили. Порадив якось домовлятися із дінеро. А я до них додзвонитися не можу

У
Ох ну капец, у меня сегодня первый день просрочки... Сначала читвла тут что эти божьи одуванчики ао сравнению со всеми а тут уже они такое делают....
[/У всех индивидуально.

Согодні дінеро пропонували закрити тіло кредиту.. 30 днів не спілкувався з ними.. жодного разу , пролонгаціями напевне вже виплатив все так як суми були чималі по 5500 пролонгаці в місяць з 15000 грн тіла .От і думаю собі просто хочуть вийти на контакт чи це спроба розвести на розмову? так як рідко бачив що після 30 днів пропонують закрити тіло і списати 10тис.. Що порадите?

Согодні дінеро пропонували закрити тіло кредиту.. 30 днів не спілкувався з ними.. жодного разу , пролонгаціями напевне вже виплатив все так як суми були чималі по 5500 пролонгаці в місяць з 15000 грн тіла .От і думаю собі просто хочуть вийти на контакт чи це спроба розвести на розмову? так як рідко бачив що після 30 днів пропонують закрити тіло і списати 10тис.. Що порадите?
Успокоится. И не платить.

Як то кажуть "раз на раз не приходиться".
В мене було загалі навпаки. Співробітники дінеро телефонували мені та чоловікові. Включила антиспам.
Точно прострочку не пам'ятаю, тіло кредиту 5000. На адресу прописки надіслати листа про те що готуються документи для подання в правоохоронні органи. Поки лист дійшов до моїх рук- борг майже 15 000.
Подзвонила, казала що не маю таких грошей, на що мені відповіли що спишуть % до 7 к, сказала що спробую знайти. Гроші не знайшла- впала на мороз. Через кілька днів прийшла смс сплатити тіло 5000 і відсотки всі спишуть після оплати .
Заплатила, думала що розвели, але через кілька днів прийшла смс "борг успішно закритий" на електронну прислали лист про відсутність заборгованості.
Закривайте, місяць тому мені теж таке запропонували, погодилась хоч і були сумніви. % списали. Слава Богу.

Як то кажуть "раз на раз не приходиться".
В мене було загалі навпаки. Співробітники дінеро телефонували мені та чоловікові. Включила антиспам.
Точно прострочку не пам'ятаю, тіло кредиту 5000. На адресу прописки надіслати листа про те що готуються документи для подання в правоохоронні органи. Поки лист дійшов до моїх рук- борг майже 15 000.
Подзвонила, казала що не маю таких грошей, на що мені відповіли що спишуть % до 7 к, сказала що спробую знайти. Гроші не знайшла- впала на мороз. Через кілька днів прийшла смс сплатити тіло 5000 і відсотки всі спишуть після оплати .
Заплатила, думала що розвели, але через кілька днів прийшла смс "борг успішно закритий" на електронну прислали лист про відсутність заборгованості.

Закривайте, місяць тому мені теж таке запропонували, погодилась хоч і були сумніви. % списали. Слава Богу.
Ви просили документ в якому йдеться списання відсотків чи повірили їм на слово... 15000 закинути я можу просто боюсь що через 2 дні їх прийдеться закидати знову

Назад
Угорі