Інна70
Форумчанин
- Дописи
- 42
- Реакції
- 24
- Бали
- 2565
Інна70 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ділюсь (не хвалюсь, бо поки не попала на сайт робила пролонгацію) як я закрила цих пі-пі-пі папазітів. Просрочна на вчора була 31 день. До цього 2 раза спілкувалась з дуже неадекватною дамою (мяко сказано). Днів 20 трубку від них зовсім не брала. Дзвонили також сину, но там де сядеш там і злізеш (він в курсі моїх проблем і виступаю основним спонсором погашення.) і останніх пару днів робот на роботу на стаціонарний і мобільний. Більше не знаю, кому дзвонили. Нарахували вони мені з тіла 10 тис більше 22. Вчора дзонить мальчик і культурно просить заплатити 15 т (це стільки мало б бути до просрочки), торгувалась з ним на ті гроши, яки мала 11т. За годину перетелефонував інший мужчина що закриють мне за ці 11т, але лист гарантійний не дадуть. На сімейній раді ми вирішили всім заплатити по черзі потихеньку. То я кинула тих 11. Робот телефонував на роботу раз за разом, а я після кожного дзвінка телефонувала на гарячу лінію, з претензіями на ці дзвінки. Головне не боятись і твердо стояти на своему. Пробували мене грузити, але завдяки прочитаному на форумі не на ту напали. Сьогодні робот турбував раз5 а 20 хв назад прийшло смс, що кредит закрито. В кабінеті кредит закритий, є довідка про закритя до договору. Нічого не рекламую. Не радуюсь сильно, бо грошей заплатила більше чим хотіла і тиск під 200, але закрила і забула. Мальчік стращав, що за мої дзвінки на гарячу лінію більше кредита не дадуть. Попросила поставити на мені велику чорну крапку і кредитів не давати. Вибачте що так багато, може комусь знадобиться. Діяла на свій стах і ризик, але більше цієї суми не платила б. Залишилось ще 2 МФО....