⚖️ Діджи Фінанс отримали Фіг.

• Автор теми Автор теми daria35208
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 250

daria35208

Форумчанин
Дописи
126
Реакції
84
Бали
68
daria35208 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Діджи Фінанс отримали Фіг.
А вдвічі соромно має бути цим "професорам",що захистили себе звичайні люди без юридичної освіти. Недоадвокатам привіт
4 рази змінювали представників. За пару днів просили закрити по мировій угоді за тіло ... Ех. )
Дякую за досвід. Пішли ви в ліс.

Так , не маючи освіти юридичної, судів і кредитів було важко розбиратись у всьому АЛЕ можливо .
Маєте кошти?! Краще зверніться до адвокатів. Не маєте ,теж пробуйте!

Вкладення

• IMG_20251205_102501.webp
    IMG_20251205_102501.webp
    18.2 Кб · Перегляди: 37
Діджи Фінанс отримали Фіг.
А вдвічі соромно має бути цим "професорам",що захистили себе звичайні люди без юридичної освіти. Недоадвокатам привіт
4 рази змінювали представників. За пару днів просили закрити по мировій угоді за тіло ... Ех. )
Дякую за досвід. Пішли ви в ліс.

Так , не маючи освіти юридичної, судів і кредитів було важко розбиратись у всьому АЛЕ можливо .
Маєте кошти?! Краще зверніться до адвокатів. Не маєте ,теж пробуйте!
Вітаю)))) якщо не секрет скільки хотіли. І по якому мфо

Вітаю ! Але дочекайтесь поки закінчиться строк на ап. оскарження. Я добре знаю Кроп.апеляцію. Особливо "вирізняється" своїми постановами одна з колегій....

Вітаю ! Але дочекайтесь поки закінчиться строк на ап. оскарження. Я добре знаю Кроп.апеляцію. Особливо "вирізняється" своїми постановами одна з колегій....
Я не думаю ,що вони будуть оскаржувати. Немає платежу. Немає документів ЖОДНОГО.

Ця організація є мабуть найбільш "слабкою" на мою думку. Тож повинно все бути добре. Просто я чомусь звик ніколи не казати гоп.....
Це вірно. І ви праві сто відсотків. Та я прямо не можу це стримати в собі. Тому як я заплатила вже за це " кредит" нервами і часом. Людина ,яка не має жодного кредиту і суду.

Назад
Угорі