Діджи фінанс - оплатила по гарантійному, але судова справа продовжилась, що робити?

• Автор теми Автор теми olya452
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3
  • Перегляди Перегляди 101

olya452

Форумчанин
Дописи
85
Реакції
46
Бали
3590
olya452 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Подали до суду та при цьому запропонували забрати позов та знижку, щоб я оплатила по гарантійному. Перший та другий місяц оплатила та на третій знов продовжується справа та вони мені пишуть, що порушила графік оплат. При тому, що оплата була внесена вчасно. Що з цим робити, скарга у НБУ допоможе? ((

Подали до суду та при цьому запропонували забрати позов та знижку, щоб я оплатила по гарантійному. Перший та другий місяц оплатила та на третій знов продовжується справа та вони мені пишуть, що порушила графік оплат. При тому, що оплата була внесена вчасно. Що з цим робити, скарга у НБУ допоможе? ((
Вас просто класично розвели. Скарга в НБУ не допоможе, НБУ не скасує право звернення до суду. Якщо йде суд, то треба захищатись, а не ставати на коліна перед опонентом.

треба в відзиві або в додаткових поясненнях до суду написати що вас кинули, но при цьому треба додати докази, сам гарантійний лист, та квитанції про сплату платежів.

Назад
Угорі