діджі фінанс ніяк не заспокоється

• Автор теми Автор теми Iren7777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 2K

Iren7777

Форумчанин
Дописи
568
Реакції
162
Бали
3625
Iren7777 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора підскажіть будь-ласка мені вони через день шлють смс, але сьогодні прислали такого змісту: борг за певним номером не сплачено і чи я вже попередила роботодавця про можливу позапланову перевірку? а ще писали що при оформленні договору я вказувала місце роботи, працюєте а не сплачуєте чекайте перевірки. підскажіть про які перевірки іде мова чи це черговий шантаж.

Доброго вечора підскажіть будь-ласка мені вони через день шлють смс, але сьогодні прислали такого змісту: борг за певним номером не сплачено і чи я вже попередила роботодавця про можливу позапланову перевірку? а ще писали що при оформленні договору я вказувала місце роботи, працюєте а не сплачуєте чекайте перевірки. підскажіть про які перевірки іде мова чи це черговий шантаж.
Це чергові методи впливу на вас

Яка така перевірка? На яких підставах? Вже штук 5 подібних смс отримав. Роботодавець не в курсі

Пройшло вже 2 роки,а вони теж через день пишуть повідомлення. Мовчали більше року,нікому із знайомих не телефонували,а сьогодні купа дзвінків. Прокинулися!

вони в мене десь з грудня 2021. листи слали а тепер смс. пішли в атаку як таргани зі щелей повилазили.

Сьогодні вже мені написали, але тіло не пропонують, а захмарні суми. З ними можливо за тіло домовитись, чи будуть довго думати?

З ними можливо за тіло домовитись, чи будуть довго думати?
Десь півроку назад присилали :

1676621069656.png

Десь півроку назад присилали :

1676621069656.png
Дякую за відповідь. Мені не проходило нічого. Я їм сам запропонував за тіло, а Лариса спеціаліст мені почала розказувати, що повинні бути пільги у мене

Дякую за відповідь. Мені не проходило нічого. Я їм сам запропонував за тіло, а Лариса спеціаліст мені почала розказувати, що повинні бути пільги у мене
Можливо треба ще їх трохи "поморозити".
В мене теж було різне : і два тіла і 150% від тіла... врешті і 50% пропонували.

Більше 4-х років я в просрочках. Не знаю по якому МФО вони мені телефонують. Але мене це не бентежить. Я люблю їх тролити. Коли вони представляються, то я кажу що в мене Киівстар, а не Діджус, і нічого мені пропонувати свої послуги. На їхні питання не звертаю уваги. Декілька раз про діджус повторю, вони самі трубку кидають і спілкуватись не хочуть. Ось така історія)))

Рідкісні довбо..вони. Сплатила їм по 1му кредиту, залишився 2-й. В УБКІ як було 2 кредити в них, так і залишилось. Пишу, пришліть довідку про закриття по 1-му. Питають, "а ви сплатили?" Пишу, так. Відповідають- "довідка 100 грн коштує. Ви заплатили 100 грн? Ви проплатали 2-й кредит?". Заблокувала їх нафіг.

Рідкісні довбо..вони. Сплатила їм по 1му кредиту, залишився 2-й. В УБКІ як було 2 кредити в них, так і залишилось. Пишу, пришліть довідку про закриття по 1-му. Питають, "а ви сплатили?" Пишу, так. Відповідають- "довідка 100 грн коштує. Ви заплатили 100 грн? Ви проплатали 2-й кредит?". Заблокувала їх нафіг.
Де саме були кредити?

А от не можу визначити, треба в убкі подивитись
Ні, в УБКІ також тільки сума та Діджі зазначені, а в кого взяті, не зрозуміло
так за що ви їм платили?
В УБКІ №договору, сума. І зазначено що діджі зараз викупили

Останнє редагування:
Назад
Угорі