Детский садик

• Автор теми Автор теми Orusia89
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 108
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Orusia89

Форумчанин
Дописи
1345
Реакції
238
Бали
5275
Orusia89 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго ранку! Мені дуже стидно про таке просити але я мушу! Я знаю,що всі хто тут є мають свої проблеми,але я просто немаю до кого більше звернутися! Я не оплатила за садочок бо немаю чим за 3 місяці! Дитину не приймають в садочок поки не оплачу я вас дуже прошу хто зможе допоможіть будь ласка

Доброго ранку! Мені дуже стидно про таке просити але я мушу! Я знаю,що всі хто тут є мають свої проблеми,але я просто немаю до кого більше звернутися! Я не оплатила за садочок бо немаю чим за 3 місяці! Дитину не приймають в садочок поки не оплачу я вас дуже прошу хто зможе допоможіть будь ласка
За месяц сколько оплата?

KatVolk, ничего стыдного здесь нет. Пусть нашему правительству будет стыдно ,что людей доводят до крайностей!

KatVolk, 350×3=1050. Да,не мало. Попробуем,может кто найдется. Сейчас всем трудно. Но на форуме есть и состоятельные.

KatVolk, ничего стыдного здесь нет. Пусть нашему правительству будет стыдно ,что людей доводят до крайностей!

KatVolk, 350×3=1050. Да,не мало. Попробуем,может кто найдется. Сейчас всем трудно. Но на форуме есть и состоятельные.
Я буду дуже всім вдячна! Я просто немаю зараз зовсім грошей

Я буду дуже всім вдячна! Я просто немаю зараз зовсім грошей
Вы говорили, что ребенок болеет, сочувствую...может пока больничный оформили бы? А там да и с денежкой что-то разрешится

Та я і сама працюю на роботі! Але зарплату затримують! Лікарняне виплачуюють аж через три місяці! Дитина зімною на роботі! Батьки кажуть що і так в них на шиї сижу

Та я і сама працюю на роботі! Але зарплату затримують! Лікарняне виплачуюють аж через три місяці! Дитина зімною на роботі! Батьки кажуть що і так в них на шиї сижу
Оформите пока больничный, он оплачивается, это как выход, как вариант

Оформите пока больничный, он оплачивается, это как выход, как вариант
Я тільки з нього вийшла!

В нас за лікарняне гроші відають аж 3 місяці тільки за 5 днів дає соцстрах то скоріше

Я тільки з нього вийшла!
Так ребенок же болеет, его хоть поберегите, чтоб его с собой таскать!

Я тільки з нього вийшла!

В нас за лікарняне гроші відають аж 3 місяці тільки за 5 днів дає соцстрах то скоріше
Ну хоть так, хоть какие то деньги

Ну хоть

Ну хоть так, хоть какие то деньги
Так але нас виписпли і лікарняне закрили і все

Хотя бы на покушать, уже что-то!
Так я їсти дитині купила! Хоч щось! Знаєте мені не вірять що в мене зарплата всього 3200 бо я медсестра і мені дають хабарі! Но це все не так в мене реально 3200 і хабарів мені ніхто не дає грошима шокаладки,цукерки,фрукти і я за це вдячна бо часом дитині невзмозі цього купити

Вы живёте в посёлке?? Попробуйте с садом договорится или с бухгалтерией.. Где вы там оплачиваете... Поверьте на уступки идут... Это не мфо... У меня в свое прошлое время была задолженность за год (((( и все обошлось...

Вы живёте в посёлке?? Попробуйте с садом договорится или с бухгалтерией.. Где вы там оплачиваете... Поверьте на уступки идут... Это не мфо... У меня в свое прошлое время была задолженность за год (((( и все обошлось...
Ні в місті! В мене дитину вже не приймають сказали принести чек з оплатою тоді і приймуть

Так але нас виписпли і лікарняне закрили і все

Так я їсти дитині купила! Хоч щось! Знаєте мені не вірять що в мене зарплата всього 3200 бо я медсестра і мені дають хабарі! Но це все не так в мене реально 3200 і хабарів мені ніхто не дає грошима шокаладки,цукерки,фрукти і я за це вдячна бо часом дитині невзмозі цього купити
Да знаю, сама медик, знаю эту кашу всю

Малозабезпеченої не дали бо чоловік не офіційно влаштований

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі