Державний виконавець наклав арешт на рахунки

• Автор теми Автор теми Genio
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 862

Genio

Читач
Дописи
280
Реакції
109
Бали
2625
Genio не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Така ситуація. Державний виконавець наклав арешт на рахунки. Хоч є рішення суду про забезпечення позову в мою пользу. Державний виконавець каже нічого не отримував із суду. Я теж нічого не отримував із суду. Що робити в даній ситуації? Можливо в когось було подібне.

Така ситуація. Державний виконавець наклав арешт на рахунки. Хоч є рішення суду про забезпечення позову в мою пользу. Державний виконавець каже нічого не отримував із суду. Я теж нічого не отримував із суду. Що робити в даній ситуації? Можливо в когось було подібне.
Можливо піти в суд , забрати це забезпечення і копію віднести виконавцеві?

И что в обеспечении указано? Разблокировать счета? Не думаю...

Сомневаюсь, что там было снять арест
Може автор нам відповість.
Якщо по забезпеченні позову не знімають арешт, то який тоді сенс його подавати?
Сподіваюся шо автор не має "подвійного щастя" -і арешту і зняття зі зп по 20%...

Може автор нам відповість.
Якщо по забезпеченні позову не знімають арешт, то який тоді сенс його подавати?
Сподіваюся шо автор не має "подвійного щастя" -і арешту і зняття зі зп по 20%...
Ну если официально работаешь, то обеспечение, которое удовлетворенно судом,останавливает взыскание. Мне именно это было главным)))

Ну если официально работаешь, то обеспечение, которое удовлетворенно судом,останавливает взыскание. Мне именно это было главным)))
В моєму випадку це теж головне...
Але як ті скоти заблокували рахунки людині, то чекати коли буде рішення суду - це нестерпно.
То не так швидко ухвалюють як я побачила вже ...

Але як ті скоти заблокували рахунки людині, то чекати коли буде рішення суду - це нестерпно.
Терпения Вам...в моем случае суд занял полтора месяца...но впереди еще 2 которые, я думаю будут не очень быстрые(

Обеспечение иска останавливает взыскание с ваших счетов, но арест со счёта не снимает. Ориентируйтесь на срок от трёх месяцев на снятие ареста со счетов, если всё пройдёт гладко и не будет апелляции со стороны кредитора. Так же, если на ваших счетах будет сумма большая, чем сумма указанная к взысканию, вы можете пользоваться всем, что сверх суммы взыскания. Например, взыскание на 20000, а на счету 30000. Десятью тысячами вы можете спокойно распоряжаться.

Обеспечение иска останавливает взыскание с ваших счетов, но арест со счёта не снимает. Ориентируйтесь на срок от трёх месяцев на снятие ареста со счетов, если всё пройдёт гладко и не будет апелляции со стороны кредитора. Так же, если на ваших счетах будет сумма большая, чем сумма указанная к взысканию, вы можете пользоваться всем, что сверх суммы взыскания. Например, взыскание на 20000, а на счету 30000. Десятью тысячами вы можете спокойно распоряжаться.
Були випадки що по напису апеляцію подавали?

Вітаю в клубі альтруїстів) Чекайте знесення, або пишіть виконавцю в купі з довідками з банку і тд. По апеляції -так, є. Плюс зустрічний позов. Кріпіться ✊

Назад
Угорі