Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Пиши в личку если интересно, начнем обсуждать как звонить родителям, что говоритьСпасибо
Яб с радостью, так вот отпустить меня не хотят и понять не могут ...Понятно. Я такую свою родню отпустила в свободное плавание. Спокойно жить запретить нельзя
и мне скинь,а то у меня маму сегодня зай... и она меня в ответ.Пора уже бы и закалиться))) Кинуть песню про ёжиков? Помогает...
Це звісно важко, дуже важко, ще й в такі для вас дні , але знову ж таки вам потрібно триматись.... Значить це не ваша людина... Мені на думку приходить одна історія здається про Карла Бенца , що змайстрував перший автомобіль.... Він день і ніч проводив в сараї за своїм винаходом, а на той час електрики не було, і його дружина також день і ніч пробула з ним в сараї тримала свічку чи лампу над ним щоб там було світло, вона підтримувала всі ті роки що він займався... Люди показували пальцями на них, кепкували, що тільки не говорили, що вони божевільні, вже зовсім з розуму з'їхали, а коли по місту проїхався перший його автомобіль, в якому сидів він з дружиною, люди роти пороздявляли... І він сказав, що я би ніколи цього не досяг, якби не моя дружина.... Ото для мене приклад дружини, завжди підтримувати чоловіка, і так само чоловік має підтримати дружину в любій ситуації... Що скоєно , те скоєно, але потрібно якось разом виходити з цієї обставини ... Значить це не ваша людина, ще буде свято і на вашій вулиці !!!! Головне в це вірити !!!!Спасибо
Ніхто пусте місце кинула після першоїж просрочки...
Главное, чтобы вы их отпустили и мфошные долги тоже. Ну и себе простите ошибки. Это расходы за урок, который жизнь дала, не болееЯб с радостью, так вот отпустить меня не хотят и понять не могут ...
Я вірю що буде але жалко що за 5 років не зрозумів що це за людина...Це звісно важко, дуже важко, ще й в такі для вас дні , але знову ж таки вам потрібно триматись.... Значить це не ваша людина... Мені на думку приходить одна історія здається про Карла Бенца , що змайстрував перший автомобіль.... Він день і ніч проводив в сараї за своїм винаходом, а на той час електрики не було, і його дружина також день і ніч пробула з ним в сараї тримала свічку чи лампу над ним щоб там було світло, вона підтримувала всі ті роки що він займався... Люди показували пальцями на них, кепкували, що тільки не говорили, що вони божевільні, вже зовсім з розуму з'їхали, а коли по місту проїхався перший його автомобіль, в якому сидів він з дружиною, люди роти пороздявляли... І він сказав, що я би ніколи цього не досяг, якби не моя дружина.... Ото для мене приклад дружини, завжди підтримувати чоловіка, і так само чоловік має підтримати дружину в любій ситуації... Що скоєно , те скоєно, але потрібно якось разом виходити з цієї обставини ... Значить це не ваша людина, ще буде свято і на вашій вулиці !!!! Головне в це вірити !!!!
Может еще все наладится. Там теща на уши крепко жене вашей подсела?Я вірю що буде але жалко що за 5 років не зрозумів що це за людина...
Так завжди буває, я за 15 не зрозуміла... Також жалко себе, жалко років, жалко дітей... А роки то біжать....Я вірю що буде але жалко що за 5 років не зрозумів що це за людина...
Та капец как подсела изза меня её и меня убьют по росказу тёщи.. Такшто уже неделю как заява на розвод лежыт...Может еще все наладится. Там теща на уши крепко жене вашей подсела?
Ви ще молодий, і у вас ще все попереду... Може ще налагодиться з дружиною, але вже тих відносин не буде, тому що якщо людина придала один раз, це буде і другий і третій, тільки питання часу... Але це тільки моя думка ...Я вірю що буде але жалко що за 5 років не зрозумів що це за людина...
Сколько лет вашей жене?Та капец как подсела изза меня её и меня убьют по росказу тёщи.. Такшто уже неделю как заява на розвод лежыт...
Дочку жалко правда дочка то и не моя... За 5 лет стала как моя...Так завжди буває, я за 15 не зрозуміла... Також жалко себе, жалко років, жалко дітей... А роки то біжать....
31 год. Мне 25.Сколько лет вашей жене?
31 это уже не девченка молодая , ну так должна понимать... А с дочкой можно и так видится ... Вы действительно молодец !!!Дочку жалко правда дочка то и не моя... За 5 лет стала как моя...
31 год.
Да вот только она, категорически против ещё и беремена правда говорит што не от меня...31 это уже не девченка молодая , ну так должна понимать... А с дочкой можно и так видится ... Вы действительно молодец !!!
Ух! Взрослая девочка, чтобы маму слушать, конечноДочку жалко правда дочка то и не моя... За 5 лет стала как моя...
31 год. Мне 25.
Выше кинули мне скинь,а то у меня маму сегодня зай... и она меня в ответ.