Держался две недели а сегодня нахлинуло

• Автор теми Автор теми Oleshan
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 86
  • Перегляди Перегляди 2K
Думаешь нам было легко в первое время?)))
Как то пережили...)
И сейчас то не очень легко, виду вошли в моду надписи нотариусов и частные исполнители, тоже как-то стрёмно... Потому что работа официальная, з/п на карточку, на ребенка пенсия... Но ничего держимся !!!

Дякую, за підтримку, з батьками треба якось вирішити проблему....
От і в першу чергу вирішуйте з батьками питання !!! Поговоріть з ними, і якую би не була їхня реакція і відповідь вам, пам'ятайте , що для них це все ж таки шок, що виховані вони на зовсім інших правилах і поняттях, так що також не дуже переймайтеся а вирішуйте питання далі , вони приймуть вас зусіма цими проблемами але пізніше!!!

От і в першу чергу вирішуйте з батьками питання !!! Поговоріть з ними, і якую би не була їхня реакція і відповідь вам, пам'ятайте , що для них це все ж таки шок, що виховані вони на зовсім інших правилах і поняттях, так що також не дуже переймайтеся а вирішуйте питання далі , вони приймуть вас зусіма цими проблемами але пізніше!!!
Але самее обідне те що вони і не хочуть і не можуть мене зрозуміти.

Але самее обідне те що вони і не хочуть і не можуть мене зрозуміти.
На данний час вони вас не зрозуміють, це буде пізніше, але не зараз, дайте їм час... А тим часом далі вирішуйте що вам робити !!!

На данний час вони вас не зрозуміють, це буде пізніше, але не зараз, дайте їм час... А тим часом далі вирішуйте що вам робити !!!
Я вирішую, правда готовий закривати всі за тіло +% до просрочки... А деяких я нагодував пролохаціями в два ато і три тіла, їм даже тіла не бачити.

Ничеси ежики... до того я так про акул думала... у пацана акулы 2 .... тоже есть на шо посмотреть....природа такая загадочная.... еще про акул посмотрите)))

Ловите,и пойте в ответ на весь напряг

Ажопаделать?)))

есть 100% средство от ежиков)) мой обормот
270878-22220f7457f627f87294f89c4a8104f0.webp

Я вирішую, правда готовий закривати всі за тіло +% до просрочки... А деяких я нагодував пролохаціями в два ато і три тіла, їм даже тіла не бачити.
От і молодець, так і тримати далі !!! І ні які нехай дурні думки не лізуть до вашої голови... Ви справді молодець.. А меланхолією ви проблемам не зарадити !!! Батьків ви також постарайтесь зрозуміти, це для них все ж таки шок... Вони згодом все це приймуть, але тоже якось постарайтесь з ними говорити, тому що ці тв@рбки будуть наярувати всім .. може друзів попередьте, родичів ( яких ви вважаєте нормальними , адекватними, з точки зору психіки ), зато потім самі побачите " Ху із ху", хто дійсно товариш, родич і так далі, а хто пустишка, тільки прикидався другом...

От і молодець, так і тримати далі !!! І ні які нехай дурні думки не лізуть до вашої голови... Ви справді молодець.. А меланхолією ви проблемам не зарадити !!! Батьків ви також постарайтесь зрозуміти, це для них все ж таки шок... Вони згодом все це приймуть, але тоже якось постарайтесь з ними говорити, тому що ці тв@рбки будуть наярувати всім .. може друзів попередьте, родичів ( яких ви вважаєте нормальними , адекватними, з точки зору психіки ), зато потім самі побачите " Ху із ху", хто дійсно товариш, родич і так далі, а хто пустишка, тільки прикидався другом...
Так уже і побачив хто я для дружини)

Могу попробовать позвонить твоим родителям, успокоить их. Не факт, что получится, но попытка не пытка.
Спасибо
Хто ?? Якщо не секрет ???
Ніхто пусте місце кинула після першоїж просрочки...

Назад
Угорі