Держался две недели а сегодня нахлинуло

• Автор теми Автор теми Oleshan
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 86
  • Перегляди Перегляди 2K

Oleshan

Форумчанин
Дописи
348
Реакції
306
Бали
168
Oleshan не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привет всем, держался игнорил всех и вся две недели. Но вот сегодня добрались до работы, с работы позвонили родителям и такого наговорили што *****ц. Те звонят мне меня пресуют. Некому поддержать . И как назло не скем даже поговорить... Дурные мысли лезут в голову... Не знаю што делать...

Привет всем, держался игнорил всех и вся две недели. Но вот сегодня добрались до работы, с работы позвонили родителям и такого наговорили што *****ц. Те звонят мне меня пресуют. Некому поддержать . И как назло не скем даже поговорить... Дурные мысли лезут в голову... Не знаю што делать...
Пора уже бы и закалиться))) Кинуть песню про ёжиков? Помогает...

мне уже тоже интересна песня про ежиков))
вспомните что вы не один такой и держаться, почти все самое худшее, что они могли вам натворить они уже натворили

Будьте пресо-стресо‐устойчиві!!!!!)
Нічого робити не треба, ви вже ітак зробили все погане, шо могли)))
Ми вас підтримуємо, бо ми вас розуміємо! Інші, на жаль, не в темі...тому вони і кіпішують.

Будьте пресо-стресо‐устойчиві!!!!!)
Нічого робити не треба, ви вже ітак зробили все погане, шо могли)))
Ми вас підтримуємо, бо ми вас розуміємо! Інші, на жаль, не в темі...тому вони і кіпішують.
Дякую приємно коли є всетаки хоть десь підтримка

КОРД, .....як коні, чесне слово...і поза така...їжачка))))

Дякую приємно коли є всетаки хоть десь підтримка
Ви вже нічого не зробити, і відкидайте ті дурні мислі з голови, цього слід було чекати... Або їх потрібно було годувати, останні копійки віддавати тим зажерливим гнидам , або включати режим сніжинки, що ви і зробили, так вони найшли і роботу і батьків , але то найменша біда... Тепер візьміть себе в руки, зробіть тверезу голову, відкиньте емоції і думайте що вам потрібно робити далі... Вирішуйте питання по мірі їх виникнення, я так розумію що перші у вас питання це робота і батьки , от і вирішуйте.... А дурні думки геть з голови !!!

Ви вже нічого не зробити, і відкидайте ті дурні мислі з голови, цього слід було чекати... Або їх потрібно було годувати, останні копійки віддавати тим зажерливим гнидам , або включати режим сніжинки, що ви і зробили, так вони найшли і роботу і батьків , але то найменша біда... Тепер візьміть себе в руки, зробіть тверезу голову, відкиньте емоції і думайте що вам потрібно робити далі... Вирішуйте питання по мірі їх виникнення, я так розумію що перші у вас питання це робота і батьки , от і вирішуйте.... А дурні думки геть з голови !!!
Дякую, за підтримку, з батьками треба якось вирішити проблему....

Назад
Угорі