Dengi do zp. Оформить микрозайм в Украине. Отзывы

• Автор теми Автор теми Аркадий Укупник
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 253
  • Перегляди Перегляди 28K
На поступки не йдуть чи Ви навіть і не розмовляли з ними?
Не общаюсь ,и договариваться с малоумными не собираюсь,пускай звонят всем и вся :)
Ні на які поступки не йдуть. І взагалі одна з найконченіших мфо.
Да,согласен)

За всіх незнаю але батькові телефонують і смс шлють.
У Вас також обзвонюють всіх
І навіть коли часткові оплати робиш теж наярюють. Висновок - взагалі нічого не платить
кр

І навіть коли часткові оплати робиш теж наярюють. Висновок - взагалі нічого не платить

кр
Я Вас зрозуміла.я так розумію що просрочка також вийшла в період війни?

Я Вас зрозуміла.я так розумію що просрочка також вийшла в період війни?
Так. В період війни. Та й сума не велика 1100. Та розмовляють так, що таке відчуття, наче тисяч сто винна

Так. В період війни. Та й сума не велика 1100. Та розмовляють так, що таке відчуття, наче тисяч сто винна
У мене тіло в рази більше.до червня відсотки не рахували, просрочка з березня.розмовляли нормально,але живу майже біля кордону з рашкою.чого зараз очікувати невідомо,так як відсотки вже шалені і вчора вже телефонував інформатор рази три

Зараз телефонують рідним? Чи смс шлють? І вибачте,за питання,телефонують рідним оператори чи робот? Дякую
Доброго дня. Як у вас ведуть вони себе зараз? Бо у мене знову сьогодні дзвонила ця неадекватна, а потім набрала родичку

Доброго дня. Як у вас ведуть вони себе зараз? Бо у мене знову сьогодні дзвонила ця неадекватна, а потім набрала родичку
Поки що дзвонить тільки автоінформатор мені.
А Ви в якій частині України? Можливо поскаржитися на них,саме на цю неадекватну

Поки що дзвонить тільки автоінформатор мені.
А Ви в якій частині України? Можливо поскаржитися на них,саме на цю неадекватну
Я у Вінниці. БД немає, тільки теракт минулого четверга. Але зараз всеодно не до цього, маленька дитина, робота на простої

Я у Вінниці. БД немає, тільки теракт минулого четверга. Але зараз всеодно не до цього, маленька дитина, робота на простої
Нічого святого у них. Тут навіть слова важко підібрати. Тримаймося,переможемо,що русню,що цих.....недолюдей

Вообще всех морожу и этих тоже. Маме звонили пару раз. Просили чтобы на связь вышла. Пару недель назад приходило смс мол готовы облегчить ваше фин.положение. Но закрывала другой, было не до этого. Сегодня набрала думаю а вдруг все еще действует их смс ? парень общался. Сначала сказал мол полную задолженности и спросил есть ли такая сумма. Ну я ж не пальцем сделана, конечно нету такой суммы) в итоге у меня мол есть какая-то акция- закрыла за тело + 50 грн. Парень вежливо общался, я даже удивилась, так как тут читала мол они конченые. Кароче ребят, раз на раз не приходится. Больше мороза с вашей стороны и все они будут шелковые и простить хотя бы тело, у меня уже 3 месяца несколько просят тело, кто-то даже меньше. Так что не паримся, эти нервы из-за мфо сейчас не главное

Вообще всех морожу и этих тоже. Маме звонили пару раз. Просили чтобы на связь вышла. Пару недель назад приходило смс мол готовы облегчить ваше фин.положение. Но закрывала другой, было не до этого. Сегодня набрала думаю а вдруг все еще действует их смс ? парень общался. Сначала сказал мол полную задолженности и спросил есть ли такая сумма. Ну я ж не пальцем сделана, конечно нету такой суммы) в итоге у меня мол есть какая-то акция- закрыла за тело + 50 грн. Парень вежливо общался, я даже удивилась, так как тут читала мол они конченые. Кароче ребят, раз на раз не приходится. Больше мороза с вашей стороны и все они будут шелковые и простить хотя бы тело, у меня уже 3 месяца несколько просят тело, кто-то даже меньше. Так что не паримся, эти нервы из-за мфо сейчас не главное
Яка сума займу у вас?

Доброго дня ситуація така брав перед початком війни у них 5400 накапало 18000 хочуть всю суму чи можливо з ними домовитись звісно що 18 тисяч я не збираюсь платити чи дають яке списання

на форумі читав, що й за тіло закривали, чи тіло та трохи зверху

Назад
Угорі