Делюсь опытом по конторах , и как с ними действовать

• Автор теми Автор теми TushkaGG
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 57
  • Перегляди Перегляди 3K
Качай гроші на 22 день прострочки передали якомусь відділу , і запропонували списання , звонив тільки бот , я ще створював тему чи платити , закрив.
Швидко Гроші , вчора за 1 годину устроїли терорт всім знайомим , прийшлось заплатити.
Є гроші, дуже борзі , спочатку лояльно , а потім начали грубити всім , і дали списання , но чи то я злякався ви що прийшлось закрити, із всіх показались мені самими відбитими , даже жалобу в НБУ подавать, можу показати скрин

Тіло було 7 тис грн , за день прострочки стало зразу 14000 , потім десь місяць я не платив , почали звонити зі словами та ми твою мамашу і т.д , тоді сума вже була 20000 здається , потім найшов кошти , вони зробили суму 16800 і я закрив , можу дати переписки з цими неадекватними
Мне они ничего не говорили. Я не беру трубку:) антиспам рулит.
Муж иногда общается под настроение (когда надо на кого-то выораться матом:) бывают дни...
Как то так...

Здравствуйте,интересует miolan.у меня большой просто огромная сумма с % сейчас предлагаю реструктуризацию +100% списание пени при условии пролонгации стоит это делать?
Просто ждите

уважаемый будьте поаккуратней в своих высказываниях !
Ігі на біду... налякав мене)))
b0696746a43384addde27de906d10622.jpg
Привіт тупачкам))

Якісь дивні мені ці модери, таке враження що сидять дві три мадам під різними ніками, і набивають клієнську базу для юриків на знос того ИИН чи як, не запамятав як правельно, і гляба шош їм тут написати злітаються як мухи...
Ти бачу ти їм тоже не підійшов))
В мене тоже купа кантор, но задум в мене інакший, хай sоsуть бібу)) попередив родичів батьки вже в поважномі віці їм побарабану антипам рулить) тай сусідів шефа всіх короче, працюю не офіційно, з банками ніц не маю одна розрахункова картка ПБ сумніваюсь що піде в мінус років 15назад ПБ робив мені реструктиризацію шош там 13 чи14к відав 3500. майна на мені немає ніякого зовсім, хай судять роблять що хочуть... нема хрошей, неспорю виден, правда не згідний з% но відати нема коштів і всьо
Одним словом буду на форумі, подивимся шо з цього получиться...
Тепер підняв тему на роботі, виявляється в мене сусід понабирав кажуть що набагато біль 100к ніц нема йому, правда він шмарьок років 22-25 і більше в Польщі сидить чим дома
С чего такие выводы?

Якісь дивні мені ці модери, таке враження що сидять дві три мадам під різними ніками, і набивають клієнську базу для юриків на знос того ИИН чи як, не запамятав як правельно, і гляба шош їм тут написати злітаються як мухи...
Ти бачу ти їм тоже не підійшов))
В мене тоже купа кантор, но задум в мене інакший, хай sоsуть бібу)) попередив родичів батьки вже в поважномі віці їм побарабану антипам рулить) тай сусідів шефа всіх короче, працюю не офіційно, з банками ніц не маю одна розрахункова картка ПБ сумніваюсь що піде в мінус років 15назад ПБ робив мені реструктиризацію шош там 13 чи14к відав 3500. майна на мені немає ніякого зовсім, хай судять роблять що хочуть... нема хрошей, неспорю виден, правда не згідний з% но відати нема коштів і всьо
Одним словом буду на форумі, подивимся шо з цього получиться...
Тепер підняв тему на роботі, виявляється в мене сусід понабирав кажуть що набагато біль 100к ніц нема йому, правда він шмарьок років 22-25 і більше в Польщі сидить чим дома
Ви не менш дивний.Вам дають поради,тратять свій час.А вам ще й не подобається.

Всё настолько индивидуально. Смарты были самые назойливые, но были посланы со всех телефонов, а точнее родителей пытались достать - потерпели фиаско. Симку я выбросил, остальные даже не меняли. Другие МФО никто из окружения и близко не слышал.

У меня вот Смартивай, несмотря на то, что имеют доступ к телефонной книге, сидять тихо и практически никого не трогают. Мне смс, маме, папе и все. Условия предлагали. А другие Смарты, те которые Смарткредит (да, есть такие), при теле в 1500 грн. звонили и говорили сразу, что вы**ут меня в жoпy :)

Ви не менш дивний.Вам дають поради,тратять свій час.А вам ще й не подобається.
Я не казав що мені щось не подобається, навпаки щиро вдячний!!!
От може Ви мені поясните, чому складається враження що ризеденти форуму 80% жіночого роду, пости як під копірку, люди помиляютьсь тут не поспориш, но на моє гоцульське око і мій маленький опит, тобто практику одна й таж сама особа тролить мене під різними ніками...
но наголос на те що це на мій погляд, на смак і кольор, кожен сам собі господар...

Я не казав що мені щось не подобається, навпаки щиро вдячний!!!
От може Ви мені поясните, чому складається враження що ризеденти форуму 80% жіночого роду, пости як під копірку, люди помиляютьсь тут не поспориш, но на моє гоцульське око і мій маленький опит, тобто практику одна й таж сама особа тролить мене під різними ніками...
но наголос на те що це на мій погляд, на смак і кольор, кожен сам собі господар...
Ви правильно написали,це вам тільки здається.А на рахунок постів.В 90%форумчан ситуації однакові.Взяв МФО,нема чим платити.Що робити?Караул.І тому і відповіді майже всі однакові.От і все.

Ви правильно написали,це вам тільки здається.А на рахунок постів.В 90%форумчан ситуації однакові.Взяв МФО,нема чим платити.Що робити?Караул.І тому і відповіді майже всі однакові.От і все.
Помиляєтесь нас вже двоє...
Я не про зміст постів, а про те що автори, судячи з тексту це жінки, мені писали що мов шиврується народ тому така ситуація, як на мене сміх тай годі... Ще на мою думку кожний адекватний пост обсирають як можуть зі всіх сторін... я не юрист я вже казав і зновуж на мою думку, глибоко і щиро надіюсь що тут помиляюсь, всі ці контори 99,9 звернуться до суду, самі розсудіть їхні можливості з їнім капіталом і штатом юриків, треба бути фист везунчиком щоб позакривати їх за тіла... Я ні в якому разі не агітую відавати їм % і штрафи,це бєшені гроші бабки, думаю краще якусь частку на суди потратити, ну не знаю ше шось зробити в мене є можливісь виїхати до америкосів на пару років, і оце я зараз впаяю дивину))) не хочеться мені нікуда їхати люблю свій край і народ!!
Так тільки хтось напише не виходить щось договоритись змушують платити захмарні гроші, йому не помагають а стверджують що він як не шпіон якись так панікьор або ще якась холера...
чому так

Помиляєтесь нас вже двоє...
Я не про зміст постів, а про те що автори, судячи з тексту це жінки, мені писали що мов шиврується народ тому така ситуація, як на мене сміх тай годі... Ще на мою думку кожний адекватний пост обсирають як можуть зі всіх сторін... я не юрист я вже казав і зновуж на мою думку, глибоко і щиро надіюсь що тут помиляюсь, всі ці контори 99,9 звернуться до суду, самі розсудіть їхні можливості з їнім капіталом і штатом юриків, треба бути фист везунчиком щоб позакривати їх за тіла... Я ні в якому разі не агітую відавати їм % і штрафи,це бєшені гроші бабки, думаю краще якусь частку на суди потратити, ну не знаю ше шось зробити в мене є можливісь виїхати до америкосів на пару років, і оце я зараз впаяю дивину))) не хочеться мені нікуда їхати люблю свій край і народ!!
Так тільки хтось напише не виходить щось договоритись змушують платити захмарні гроші, йому не помагають а стверджують що він як не шпіон якись так панікьор або ще якась холера...
чому так
Ну в кожного індивідуально.За півтора року прострочки,в мене всього 2 виконавчих написи і все.З 18 МФО.І всі МФО пропонують тіло,а то і менше.Нехай подають,хоч всі.Будемо боротись.

Я не виделял текст , писал пока было собрания с ноута , е гроши просто мне показались самые наглые , и родителям , поэтому так написано
Евоши були у сина - підтверджую, що самі ублюдочні Вони продали кредитпромівест, ті почали через відморозків мозги виносити всім. Але кредитпром запропонували за тіло 14 та 3,5 тис % при нарахованих більше 30 тис. Платили майже місяць і позбулися.
Моней4ю - ті дійсно сирену на робот ставили, баба істерична дзвонила. Просто кидали всі номери на чорний список. А дзвонять комусь чи ні - нам по барабану.
Монейвео - продали Таліону. З ними домовилися за тіло і платити протягом місяця частинами. Ріст відсотків зупинили.
авіакредит - там теж баба дзвонить істерична один раз на два дні.
Шараг ще багато, але дзвінками не дістають - в усякому разі ми не знаємо. Правда останнім часом листи пішли - від кешбері, CLY, кредит 7. Все як і завжди - приїдуть групи для оцінки майна, арешт рахунків, ну дуже спортите свою кредитну історію і бла-бла.

Укрпозыка,динеро, Кашинский,ваша готивочка,соскредит интересно послушать бы было)) просрочка 8 месяцев,предложений нет.
Дінеро, укр - норм, тіло і менше пропонують, Кашинський - вперті зас**анці, нормальних умов не пропонують, ваша Готівочка не знаю, але знаю що ходять по ломам, мені за сусідку лист приходив з її фоткою.
Ну в кожного індивідуально.За півтора року прострочки,в мене всього 2 виконавчих написи і все.З 18 МФО.І всі МФО пропонують тіло,а то і менше.Нехай подають,хоч всі.Будемо боротись.
Як повезе, той же ж термін, у мене 6 було і 2 надписи з них. Тепер вже 5 мфо і таки ще в процесі знесення один.

Швидко Грощи обзванивают всех. Позвонили сегодня начальнику моей мамы, и сообщил что кредит брала не я, а она. Начальник адекватный, но все же…

Вкладення

• IMG_20210818_130815.webp
    IMG_20210818_130815.webp
    293 Кб · Перегляди: 38
Назад
Угорі