Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Аферист то не шахрайЧё вы с меня делаете преступника ?
А ещё лучше на жаргоне шараг шахрая ?)))
![]()
![]()
Мені ще про шахрайство не писали, тільки про ухилення від сплати кредиту, так що я ухилянтка ???Чё вы с меня делаете преступника ?
![]()
![]()
у вас ще все попереду... після ухилянтки будете шахрайкою,мені вже кримінал шиютьМені ще про шахрайство не писали, тільки про ухилення від сплати кредиту, так що я ухилянтка ???
Это они могут )))у вас ще все попереду... після ухилянтки будете шахрайкою,мені вже кримінал шиють
Як ви яхту назовете...Чё вы с меня делаете преступника ?
![]()
![]()
Карлсона коллеги не читали просто)где он уже успокоился))
Аго, скоро посилки будемо один одному всім форумом збирати ???у вас ще все попереду... після ухилянтки будете шахрайкою,мені вже кримінал шиють
Сухарікі не викидайтеАго, скоро посилки будемо один одному всім форумом збирати ???
Ага)) И кипятильник с лезвий мастерить))Аго, скоро посилки будемо один одному всім форумом збирати ???
В камерах немає розетокАга)) И кипятильник с лезвий мастерить))
Ну раз так, тогда не будем))В камерах немає розеток![]()
Зато шахмати із хліба у нас будуть))) І купола)))Ну раз так, тогда не будем))
Я вже згадала де та клєтчаста торба, щоб в хату по солідному заїхати ???Сухарікі не викидайте
Которые подали в убкиПідкажіть, будь - ласка, поточна заборгованість це вся сума, яку я типу должна по кредиту (УБКІ)?
розеток нет, но провода естьВ камерах немає розеток![]()
вообще не заглядывайте в тот убки. у него точность информации такая же как и у гороскоповПідкажіть, будь - ласка, поточна заборгованість це вся сума, яку я типу должна по кредиту (УБКІ)?
Дякую)розеток нет, но провода есть
вообще не заглядывайте в тот убки. у него точность информации такая же как и у гороскопов
у гороскопів вища)))розеток нет, но провода есть
вообще не заглядывайте в тот убки. у него точность информации такая же как и у гороскопов