Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ну як сказати... по привату плачу вчасно , але вони то заблокують, то розблокують,то знову заблокують кредитку,посилаючись на убкі... ну то таке...Ще й іпотека! Не на жарт розгулявся
Банку має бути пофіг на УБКІ, якщо платиш вчасно
Вже,мабуть,міліонер. На початку було під 300КПро МФО
Ліміт обнуляють?ну як сказати... по привату плачу вчасно , але вони то заблокують, то розблокують,то знову заблокують кредитку,посилаючись на убкі... ну то таке...
Я? Легко. Забив і живу своїм життями как вы справляетесь ?(
А суды ? И вся эта муть ?Я? Легко. Забив і живу своїм життям
рЭгулярнои как вы справляетесь ?(

А суды ? И вся эта мутьЯ? Легко. Забив і живу своїм життям
Ну ,а если договор не нарушается . Значить претензий не должно быть .ну як сказати... по привату плачу вчасно , але вони то заблокують, то розблокують,то знову заблокують кредитку,посилаючись на убкі... ну то таке...
А що суди? Звернувся до юриста,захищаюсь. Це не болячеА суды ? И вся эта муть ?
А если Не Дай Бог ! Проигрыш ,тогда что ?А що суди? Звернувся до юриста,захищаюсь. Це не боляче
Вже,мабуть,міліонер. На початку було під 300К
Ліміт обнуляють?
ліміт вибраний вже давно, вношу мінімальний, вони поступово зменшують ліміт, таким чином заборгованість помалу зменшується... але от ніяк не можу зрозуміти -якщо вони заблокували кредитку,де нема грошей-що це їм дає???Вже,мабуть,міліонер. На початку було під 300К
Ліміт обнуляють?
АпеляціяА если Не Дай Бог ! Проигрыш ,тогда что ?
ну це ж примати... що з них візьмеш...А суды ? И вся эта муть
Ну ,а если договор не нарушается . Значить претензий не должно быть .
Мабуть моральне задоволенняліміт вибраний вже давно, вношу мінімальний, вони поступово зменшують ліміт, таким чином заборгованість помалу зменшується... але от ніяк не можу зрозуміти -якщо вони заблокували кредитку,де нема грошей-що це їм дає???
Это убьет много нервов ...(Апеляція
хз...можливо...така собі, збочена, фантазія...Мабуть моральне задоволення
Їх і так нема.Это убьет много нервов ...(
Ви вище написали вже хто є приматихз...можливо...така собі, збочена, фантазія...
Зорро только справился со страхом СМСок, теперь новый страх - суд.Это убьет много нервов ...(
Мда уж ...Їх і так нема.
Ви вище написали вже хто є примати
Все по нарастающей ...)Зорро только справился со страхом СМСок, теперь новый страх - суд.