Дебтфорт. ЛИСТ-ПОПЕРЕДЖЕННЯ про примусове стягнення заборгованості.

• Автор теми Автор теми Irena
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 2K

Irena

Форумчанин
Дописи
267
Реакції
44
Бали
5125
Irena не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Друзі. Доброго дня. Сьогодні на електронку отримала отаке послання:"ПОПЕРЕДЖЕННЯ

Дебтфорт - Debtfort.com

17 серпня 2020, 11:43:31

ЛИСТ-ПОПЕРЕДЖЕННЯ про примусове стягнення заборгованості

Шановний (-на)....

У зв’язку з введенням загальнонаціонального карантину через загрозу поширення вірусу COVID-19, Представник Кредитора* вимушений скасувати заплановану особисту зустріч з метою обговорення та врегулювання питань по сплаті наявної заборгованості, тому

було прийнято рішення стягнути заборгованість у судовому порядку

шляхом отримання та передачі виконавчого документу приватному виконавцю.

Нагадуємо, що між ТОВ «УКР КРЕДИТ ФІНАНС» (Credit Kasa) та ....... укладено кредитний договір № ****-**** від **.**.2019р., відповідно до умов якого, Кредитор взяв на себе зобов’язання надати Вам грошові кошти (кредит), а Ви зобов’язувались повернути кредит та сплатити відсотки.

Станом на 17.08.2020 р., зобов’язання НЕ ВИКОНАНЕ, а сума Вашого боргу перед ТОВ «УКР КРЕДИТ ФІНАНС» (Credit Kasa) за Кредитним договором № ****-**** від **.**.2019року становить: 4 999,80 грн.

Якщо борг не буде погашено, а виконавчий документ передано до приватного виконавця, у відношенні до Вас будуть застосовані наступні дії:

накладання арешту на всі наявні грошові рахунки у всіх установах Банків;

утримання по виплатам із заробітної плати, пенсії та будь-яких інших доходів;

накладання арешту на все рухоме та нерухоме майно;

внесення Вас в якості боржника в АСВП (автоматизована система виконавчого провадження) та до Єдиного реєстру боржників. Інформація на сайті Міністерства юстиції України за посиланням: www.erb.minjust.gov.ua/#/search-debtors

За загальним правилом ст.ст.15, 16 ЦК, кожна особа має право на захист свого цивільного права у разі його порушення, невизнання або оспорювання. Кожна особа за захистом свого особистого немайнового або майнового права та інтересу має право звернутися до суду, який може захистити цивільне право або інтерес в один із способів, визначених ч.1 ст.16 ЦК, або й іншим способом, що встановлений договором або законом.

Ви зобов’язані сплатити 4 999,80 грн до 24.08.2020 р.

та не допустити примусового виконання рішення приватним виконавцем!

Телефон для довідок: 0800300162 (безкоштовно).

Начальник департаменту примусового стягнення заборгованості Покотило А.В.

ТОВ «ДЕБТФОРТ УКРАЇНА»

Реквізити для сплати заборгованості:

Отримувач: ТОВ «УКР КРЕДИТ ФІНАНС»

Банк-отримувача: АТ «ПУМБ»

Розрахунковий рахунок (по кожному договору індивідуальний): По КД № 0183-5253 р/р UA903348510000000000265031508, МФО 334851, ЄДРПОУ 38548598

Призначення платежу: оплата заборгованості за договором №__________(потрібно вказати номер кредитного договору), піб

Даним листом повідомляємо:

після спливу 15 (п’ятнадцяти) календарних днів з дати направлення цієї вимоги,

за заявою Представника Кредитора буде ініційовано процес отримання виконавчого документу та подальшої передачі його приватному виконавцю".
Порадьте, що мені робити... Пролонгаціями тіло виплачено.

Останнє редагування модератором:
Чим саме допомогти ?
Мені таке саме дебфорт прислав...

Друзі. Доброго дня. Сьогодні на електронку отримала отаке послання:"ПОПЕРЕДЖЕННЯ

Дебтфорт - Debtfort.com

17 серпня 2020, 11:43:31

ЛИСТ-ПОПЕРЕДЖЕННЯ про примусове стягнення заборгованості

Шановний (-на)....

У зв’язку з введенням загальнонаціонального карантину через загрозу поширення вірусу COVID-19, Представник Кредитора* вимушений скасувати заплановану особисту зустріч з метою обговорення та врегулювання питань по сплаті наявної заборгованості, тому

було прийнято рішення стягнути заборгованість у судовому порядку

шляхом отримання та передачі виконавчого документу приватному виконавцю.

Нагадуємо, що між ТОВ «УКР КРЕДИТ ФІНАНС» (Credit Kasa) та ....... укладено кредитний договір № 0183-5253 від 11.06.2019р., відповідно до умов якого, Кредитор взяв на себе зобов’язання надати Вам грошові кошти (кредит), а Ви зобов’язувались повернути кредит та сплатити відсотки.

Станом на 17.08.2020 р., зобов’язання НЕ ВИКОНАНЕ, а сума Вашого боргу перед ТОВ «УКР КРЕДИТ ФІНАНС» (Credit Kasa) за Кредитним договором № 0183-5253 від 11.06.2019 року становить: 4 999,80 грн.

Якщо борг не буде погашено, а виконавчий документ передано до приватного виконавця, у відношенні до Вас будуть застосовані наступні дії:

накладання арешту на всі наявні грошові рахунки у всіх установах Банків;

утримання по виплатам із заробітної плати, пенсії та будь-яких інших доходів;

накладання арешту на все рухоме та нерухоме майно;

внесення Вас в якості боржника в АСВП (автоматизована система виконавчого провадження) та до Єдиного реєстру боржників. Інформація на сайті Міністерства юстиції України за посиланням: www.erb.minjust.gov.ua/#/search-debtors

За загальним правилом ст.ст.15, 16 ЦК, кожна особа має право на захист свого цивільного права у разі його порушення, невизнання або оспорювання. Кожна особа за захистом свого особистого немайнового або майнового права та інтересу має право звернутися до суду, який може захистити цивільне право або інтерес в один із способів, визначених ч.1 ст.16 ЦК, або й іншим способом, що встановлений договором або законом.

Ви зобов’язані сплатити 4 999,80 грн до 24.08.2020 р.

та не допустити примусового виконання рішення приватним виконавцем!

Телефон для довідок: 0800300162 (безкоштовно).

Начальник департаменту примусового стягнення заборгованості Покотило А.В.

ТОВ «ДЕБТФОРТ УКРАЇНА»

Реквізити для сплати заборгованості:

Отримувач: ТОВ «УКР КРЕДИТ ФІНАНС»

Банк-отримувача: АТ «ПУМБ»

Розрахунковий рахунок (по кожному договору індивідуальний): По КД № 0183-5253 р/р UA903348510000000000265031508, МФО 334851, ЄДРПОУ 38548598

Призначення платежу: оплата заборгованості за договором №__________(потрібно вказати номер кредитного договору), піб

Даним листом повідомляємо:

після спливу 15 (п’ятнадцяти) календарних днів з дати направлення цієї вимоги,

за заявою Представника Кредитора буде ініційовано процес отримання виконавчого документу та подальшої передачі його приватному виконавцю". Порадьте, що мені робити... Пролонгаціями тіло виплачено.
всі листи замовні і з мокрою печаткою- лише так.

Irena, почти год на форуме и никогда раньше подобного не получали)?

Irena, почти год на форуме и никогда раньше подобного не получали)?
Ні. Такий вперше. Вони ж дуже грамотні стали!!!! Виконавцями лякають!!! А мені б дуже не хотілося, щоб на роботі це вилізло. От і прошу поради.

:попкорн: можно вашу почту тоже отправлю что вы мне должны!я конечно понимаю что 21 век,но это просто буквы!

Ні. Такий вперше. Вони ж дуже грамотні стали!!!! Виконавцями лякають!!! А мені б дуже не хотілося, щоб на роботі це вилізло. От і прошу поради.
Пугают и делают разные вещи! когда они делают то не оповещают а по тихому как шакалы

:попкорн: можно вашу почту тоже отправлю что вы мне должны!я конечно понимаю что 21 век,но это просто буквы!
я
Я думаю, що вони і укрпоштою пришлють. Зверху над цим листом була поштова адреса. Я так розумію, цей лист продубльовано

да не волнуйтесь! такими письмами они только пугают. Захотят привлечь исполнителя - вряд ли будут Вас предупреждать.

я
Я думаю, що вони і укрпоштою пришлють. Зверху над цим листом була поштова адреса. Я так розумію, цей лист продубльовано
Ну давайте тогда вместе подумаем!этого ещё не случилось!и два варианта либо ожидать либо платить их фантазии!

Ну давайте тогда вместе подумаем!этого ещё не случилось!и два варианта либо ожидать либо платить их фантазии!
Є третій варіант ... займатись своїм побутом і незважати на клоунів.

я
Ну пришлют. И что? Будет чем костерок на шашель разжигать. Велика беда))
P.S. у меня такие письма все в спаме, что и вам рекомендую

Переспать - это еще не значит жениться. :sarcastic:

я
Та нехай собі малюють, заспокойтесь, то їх право малювати і дублювати)) Я теж таке отримала сьогодні , аж смішно вже? лякають ВП ?? налякали лиса лісом)) Після четвертого вже зовсім не страшно, а дуже смішно?? і так пофіг, що інколи незручно??

Попросил бОмажный вариант гарантийного письма с договором факторинга- морозятся...им деньги нужны? Так пусть напрягаться и пришлют маааленькую бумаженцию- и я долг верну..разве это так трудно??
.нет бумаги- нет денег...

Они всем походу прислали это письмо) исполнителей не хватит))

Они всем походу прислали это письмо) исполнителей не хватит))
Сьогодні мені дзвонив їх представник(передзвонила, бо не підписаний, зі свого особистого). Щось не зрозуміле молов про виїзд ПВ і групи для опису майна. Питав чи я сама проживаю, коли буду вдома і т. д. Представляють Лоані. Як я їм дзвонила просила гарантійка-ми такого не надаємо. Що далі від них очікувати? Дійсно хтось приїде, бо я не проживаю за реєстрацією?

Назад
Угорі