Деал Фінанс груп (інформація про компанію)

• Автор теми Автор теми Sunny95
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 45
  • Перегляди Перегляди 2K
Саме так і роблю. Для друзів я альтруїст, а для "Деал Фінанс" — професійна проблема. Кожному своє

Саме так і роблю. Для друзів я альтруїст, а для "Деал Фінанс" - професійна проблема. Кожному своє.
Я щось трішечки не до кінця розумію... Виграшні справи на рівні суду 1 інст. саме з цим позивачем є чи ні ? Чи як в відомій приказці... бичок ще в череві у корови, а пательня вже на вогнищі...

Я щось трішечки не до кінця розумію... Виграшні справи на рівні суду 1 інст. саме з цим позивачем є чи ні ? Чи як в відомій приказці... бичок ще в череві у корови, а пательня вже на вогнищі...
Приказка влучна, але в суді працює не народна мудрість, а ЦПК. Всі заперечення подані, порушення зафіксовані, чекаємо на рішення. Як кажуть юристи: "процес іде - результат буде" .

Приказка влучна, але в суді працює не народна мудрість, а ЦПК. Всі заперечення подані, порушення зафіксовані, чекаємо на рішення. Як кажуть юристи: "процес іде - результат буде" .
Дякую, що просвітили. Щиро бажаю успіху. Результат буде однозначно.... але питання, який саме? Ну, а ЦПК доводилося в руках тримати.

Дякую, що просвітили. Щиро бажаю успіху. Результат буде однозначно.... але питання, який саме? Ну, а ЦПК доводилося в руках тримати.
Дякую за підтримку. На зв'язку після рішення. Подивимося, чия візьме, але налаштовані ми серйозно

Доброго дня , Клік кредит продав зим калам , хто про них знає , як з ними боротись ?
Швидко подали до суду.

Я і є адвокат, моніторю ресурс з серпня і зараз захищаю деяких клієнтів саме по справам з деал фінанс груп.
Фактично тіло + % + суд збір + послуги адв. (але суд збір + послуги адв. будуть анульовані скоріш за все в апеляції)
Можна з вами зв'язатися?

Останнє редагування:
Назад
Угорі