Щоденник Де взяти грошей

• Автор теми Автор теми Аманда
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 147
  • Перегляди Перегляди 4K
1739191342025.webp
Сьогодні ще таке смс прийшло від кредит каси, як гадаєте справді підуть до суду, бо коштів поки не маю щоб закрити їх, на тіло 15тис вони не погоджуються

Ні))) Він в мене антикредитна людина по життю. Ні при яких умовах не візьме. Один раз хотів й не дали. наглядно планую віддати на моїх умовах один кредит))
Згадав ситуацію.
Батько теж антикредитний, і чути це слово ніколи не хотів, а тут я із своїми мінус півмільйона. Ну вроді якось заспокоїв всіх, притихло все...і тут мені треба його документи, не буду подробиці розписувати, зв'язано з відстрочкою.
Ну понятне дєло, я прошу паспорт і код, він відразу думає, що я хочу на нього кредит взяти. Посварилися. Дав номер тел.кажу дзвони питай сам, що це дійсно треба. Ну заспокоївся.
І тут в через кілька годин від крипсі йому на тел. Приходить смс, що вони отримали його дані, і його залучено до повернення позики.

Занавес!

Згадав ситуацію.
Батько теж антикредитний, і чути це слово ніколи не хотів, а тут я із своїми мінус півмільйона. Ну вроді якось заспокоїв всіх, притихло все...і тут мені треба його документи, не буду подробиці розписувати, зв'язано з відстрочкою.
Ну понятне дєло, я прошу паспорт і код, він відразу думає, що я хочу на нього кредит взяти. Посварилися. Дав номер тел.кажу дзвони питай сам, що це дійсно треба. Ну заспокоївся.
І тут в через кілька годин від крипсі йому на тел. Приходить смс, що вони отримали його дані, і його залучено до повернення позики.

Занавес!
Уявляю які далі були «розмови»..

Закінчується нарешті цей тиждень і будуть більш менш спокійні вихідні. А тим часов компанія Фінмаркет зателефонувала і написала майже всім моїм контактам, навіть сусідам чий номер телефону в мене є і ні разу не спілкувалися з ними.

Закінчується нарешті цей тиждень і будуть більш менш спокійні вихідні. А тим часов компанія Фінмаркет зателефонувала і написала майже всім моїм контактам, навіть сусідам чий номер телефону в мене є і ні разу не спілкувалися з ними.
А що написали? 🤯

а що вони тут такого зробили? вказали розмір боргу чи ще щось, просто попросили звернутися все в рамках.
ну ці можливо нічого і не зробили, а от швидко гроші телефонували до моєї мами по вайберу, бо вона за кордоном і перечисляли які в мене борги в яких компаніях, сказали що знають де вона живе та де я і всі мої родичі і вони маму депортують , щоб ми всією сімєю закрили борги. От це вже був перебір, бо батьки справді їм вірять, вислухала коротче.

А вони не мають права взаємодіяти з третіми особами без їх згоди
а зараз в договорах прописано, що ви підтверджуєте, що отримали згоду від цих людей на взаємодію. тому нбу скаже, все чисто нічого не порушується

В мене знайомий досконало вивчив програми для 3d-моделювання. В основному - для друку на 3d-принтерах.
До цього теж сидів, куняв... Тобто без грошей.
І що? Він навіть не інженер) Поміняв за 2 роки 3 контори.
Починав з $500 на місяць. Зараз на менше $2500 навіть не дивиться)
Якщо я не помиляюсь, то для 3Д моделювання ще треба мати ПК відповідне, не підійде Леново за 10к

Это всегда так и бывает. Поэтому я не сторонник занимать, перекредитовывать и так далее. Потому что итог один: снова МФО, снова долги, причем их уже больше.

Самым правильным вариантом было бы чуть увеличить заработок.
Уже писали, что модно найти работу в сфере фриланса.
Заказов совсем много.
Только я заказываю в месяц работ на сумму более 50 000 грн. И таковых много. А есть очень дорогостоящие работы для специалистов.

Самая простая работа – наполнение сайтов отзывами или форумами темами – стоит примерно 10-50 грн за один пост. Делаете 30 постов в день – уж что-то явно будет.
Графика ценится очень высоко, работа с видео. Ну а разработка приложений или создание веб-сайтов - так вообще! Да и SEO-продвижение тоже. Теперь это все актуально.

Кстати, есть еще и ведение телеграмм каналов. Тоже неплохо платят.

Поэтому рекомендую обратить на это внимание.

👍👍👍👍👍👍👍
Добрый день.
Где можно посмотреть такие вакансии как наполнение сайтов,очень нужна работа.Спасибо

Зареструйтеся на Кабанчику, там можна щось вибрати. я там працюю давною. тому якщо цікаво, то можу роз"яснити нюанси
Добрый день.
Очень нужна дополнительная работа, пожалуйста можно нюансы по кабанчику узнать?
Спасибо!

Добрый день.
Очень нужна дополнительная работа, пожалуйста можно нюансы по кабанчику узнать?
Спасибо!
Да я не особо в курсе, что там на Кабанчике. Когда-то давно регистрировался там, но так и не удалось поработать, не помню, почему.

тільки в мене сьогодні було 5 дзвінків і тиша? Тепер сиджу і накручую кому вони дзвонять якщо не мені 😅

Лично меня завалили звонками,уже. 30 насчитала и это только 12 дня
в мене як тільки п'ятниця так і з 9:00 до 20:00 кожну хвилину по 2-3 дзвінка, а в інші дні не так багато 😅 , певно думають що по п'ятницям в мене багато грошей

Назад
Угорі