Де відкрити рахунок на дітячи виплати?

• Автор теми Автор теми Kris's
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 753

Kris's

Форумчанин
Дописи
41
Реакції
62
Бали
308
Kris's не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Друзі така ситуація,я вагітна скоро народжувати
Маю відкрити рахунок на дородові виплати Тай взагальному на після родові виплати
Турбує таке питання чи не заблокують мій рахунок по ІН і чи не будуть з віддам списувати кошти
Маю пару не закритих МФО
З них і манейвео в лютому був рік як не оплачую абсолютно.

А Вы не рассматривали вариант получать социалку на почте? Просто счета в банках, знаете ли, это как карусели. Кому-то блокируют социальные карты , кому-то повезёт больше.

Маю відкрити рахунок на дородові виплати Тай взагальному на після родові виплати
Турбує таке питання чи не заблокують мій рахунок по ІН і чи не будуть з віддам списувати кошти
Маю пару не закритих МФО
Тут немає 100% відповіді,це,як повезе.Спробуйте через почту

Маю пару не закритих МФО
У мене така ж ситуація, теж маю отримати такі виплати, але у мене уже є одне ІН, зношу ще десь з січня, рахунок заблокований. Нове ІН від ПУМБ на носі. У мене таке ж питання, як у Вас.

Не чула про такий варіант
Можливо знаєте як це оформити?
Обратитесь в собес, к своему специалисту, и скажите, что Вам удобнее будет через почту получать, ну или скажите, что Вы не хотите открывать счёт в банке. Вроде как если человек не хочет открывать счёт в банке для получения пенсии/соцвыплат, то они передают на укрпочту.

Назад
Угорі