Де шукати роботу в Україні. Хочу змінити роботу на більш нормальну з гарною зарплатою

• Автор теми Автор теми Yanochkka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 78
  • Перегляди Перегляди 3K
А зачем вам тогда муж?
))))Я просто завжди була самостійна.Не можу собі пробачити,що так вляпалась.Чесно сказати,коли влізла в МФО,навіть в голову не прийшло щось його просити.
Так я і не вам писав)
Звичайно ваша справа, як ставитись і відноситись до свого чоловіка, проте фраза "повернути йому все, що він потратив" в мене особисто, як в чоловіка і тата, викликає як мінімум величезне здивування...
Але, повтопюсь - це особисто ваша справа і ніхто не вправі вам щось "вправляти" ... Та й тема не про це.
Ясно,я не так зрозуміла

Нажаль,нинішня робота-дно.Працюю медсестрою в реанімації,лікарня договір з НЗСУ не підписала,відповідно грошей нема...За червень отримала 517 грн,а на шиї чоловіка сидіти не хочу.Маю ще диплом біолога,невикористаний ні разу)Зараз,тим більше з боргами,все думаю про пошук роботи,але містечко маленьке,вибір невеликий.А тим більше,через ці кляті борги стала затуркана якась,залякана.Думається туго.Рухнути десь далі на роботу не можу-діти ще школярі,ніяк лишити їх.Я це все тут до чого,як хто міняв роботу,де шукали варіанти,як влаштовувались?Я просто все життя пропрацювала в медицині,тепер не знаю куди йти
З Вашою освітою є такі варіанти: Київ ,Київська обл. це догляд за хворими вдома. Зарплати досить не погані ,та ще треба щоб повезло .

Можна влаштуватися за 1000 у.е ,в середньому.

Сайт " наша няня " знайдіть ,зареєструйтесь і чекайте повідомлень. Опишіть правильно де працюєте ,можливості.
Також можна масажистом. Під Киеєвом і в Києві є реабілітаційні центри ,масажні салони всюди. Як освоїтесь , то часу на присісти не буде.
Ваша спеціальність ,це знахідка. Не губіть себе за 500 грн. Можете отримувати як мінімум в 100 разів більше.

З Вашою освітою є такі варіанти: Київ ,Київська обл. це догляд за хворими вдома. Зарплати досить не погані ,та ще треба щоб повезло .

Можна влаштуватися за 1000 у.е ,в середньому.

Сайт " наша няня " знайдіть ,зареєструйтесь і чекайте повідомлень. Опишіть правильно де працюєте ,можливості.
Також можна масажистом. Під Киеєвом і в Києві є реабілітаційні центри ,масажні салони всюди. Як освоїтесь , то часу на присісти не буде.
Ваша спеціальність ,це знахідка. Не губіть себе за 500 грн. Можете отримувати як мінімум в 100 разів більше.
Дякую

Це не реклама , а допомога. Якщо не можна ,то видаліть ,будь-ласка ,модератори.

http://www.nashanyanya.com.ua ›

І не кидайтесь на перше ,що запропонують . Там є досить таки непогані варіанти . Самі також читайте, що хочуть роботодавці ,зв"язуйтесь з ними і обговорюйте . А ще свої умови називайте. Бо як спочатку поведете себе так і буде.

Останнє редагування:
Тим не менш, як і я писав, зробіть все для того щоб стати медсестрою #1 у ваших краях! Кажу, т

Так я і не вам писав)
Звичайно ваша справа, як ставитись і відноситись до свого чоловіка, проте фраза "повернути йому все, що він потратив" в мене особисто, як в чоловіка і тата, викликає як мінімум величезне здивування...
Але, повторюсь - це особисто ваша справа і ніхто не вправі вам щось "вправляти" ... Та й тема не про це.
Колись на роботі на заміну помічника вихователя до нас прийшла жінка.Років 40.Доглянута.По зовнішньому вигляду видно,що на догляд і одяг є.А потім ми якось сиділи каву пили і ій позвонив чоловік,щось іі запитував..Вона відповіла що протягом години скине йому гроші,але позичити може тільки на тиждень суму.Вона помітила моє трішки здивування,хоча я намагалася не видавати нічого...А вона і говоре...А що такого в тому що у нас все окремо.Я собі працюю.Чоловік собі.Ми 6 років тому скинулися разом по 130 тис і купили сину квартиру.Комуналка у нас пополам.Відпочинок теж пополам.Він купує те що хоче істи і я готую.Я сиджу на дієті і купую тільки дієтичні продукти.Раз в тиждень ми ходимо відпочивати окремо.Він з іншою,я з іншим.Тому після такоі розмови,мене вже мабуть нічим не здивуєш......але є от і такі відносини в сімьях.

Колись на роботі на заміну помічника вихователя до нас прийшла жінка.Років 40.Доглянута.По зовнішньому вигляду видно,що на догляд і одяг є.А потім ми якось сиділи каву пили і ій позвонив чоловік,щось іі запитував..Вона відповіла що протягом години скине йому гроші,але позичити може тільки на тиждень суму.Вона помітила моє трішки здивування,хоча я намагалася не видавати нічого...А вона і говоре...А що такого в тому що у нас все окремо.Я собі працюю.Чоловік собі.Ми 6 років тому скинулися разом по 130 тис і купили сину квартиру.Комуналка у нас пополам.Відпочинок теж пополам.Він купує те що хоче істи і я готую.Я сиджу на дієті і купую тільки дієтичні продукти.Раз в тиждень ми ходимо відпочивати окремо.Він з іншою,я з іншим.Тому після такоі розмови,мене вже мабуть нічим не здивуєш......але є от і такі відносини в сімьях.
То ше фігня... Хочте вірте, хочте ні, та я знаю пару, де чоловік жінці гроші під %% зичив (там обоє бізнесмени якшо шо)

Який я старий :facepalm:
А я ж все як мама вчила : кохай дружину, люби дітей, будь мужчиною - забеспечуй, дбай, бережи...

Який я старий :facepalm:
А я ж все як мама вчила : кохай дружину, люби дітей, будь мужчиною - забеспечуй, дбай, бережи...
По ідеі так і повинно бути...і не тільки чоловік жінку щоб шанував,а жінка чоловіка.Коли почуття взаємні.Коли люди бережуть один одного і виховують разом діток,подаючи приклад правильний.Зараз втратилося те значення сімьі,яке було раніше.

Назад
Угорі