Де шукати роботу в Україні. Хочу змінити роботу на більш нормальну з гарною зарплатою

• Автор теми Автор теми Yanochkka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 78
  • Перегляди Перегляди 3K
Я просто все життя пропрацювала в медицині,тепер не знаю куди йти

Массаж людям делать. Можно даже лингам-массаж. По желанию. Там где массаж там деньги. Медицинское образование только в плюс.

А зараз,до МФО у другого чоловіка теж намагалась нічого не брати.Я хочу сама утримувати себе і дітей,а ще повернути чоловіку все,що він потратив.
как странно у вас семейный бюджет делиться!

Меня тоже это озадачило..Как такое может быть.
мужчина должен пахать с расчета того чтобы хватало грошей на семью!занятость женщины это сугубо ее личные желание!а тут какие то долги перед мужем!капец просто!

мужчина должен пахать с расчета того чтобы хватало грошей на семью!занятость женщины это сугубо ее личные желание!а тут какие то долги перед мужем!капец просто!
М,да..Мне как ни странно бывший муж не выставил счёт,хотя грозился)))

Ну це ви так вважаєте....а є досить цікаві сімьі .....і по фінансовому бюджету і по відношенню один до одного .....

Та підробітків було багато,на місці я не сиділа ніколи.І крапельниці з уколами на дому,
Yanochkka я думаю так: нашо вигадувати велосипед? Зробіть побільше оголошень: паперових, у місцеву газету, на олх. Наберіть побільше пацієнтів на домашні уколи, капельниці! Станьте кращою у своєму регіоні домашньою медсестрою, щоб всі вас знали і до вас дзвонили.
Тим більше ви у реанімації працюєте. То є дуже великий плюс для вашої приватної практики!
+ Домовтесь з місцевими лікарями, що рекомендували вас.
Просто заберіть собі свій регіон, скільки зможете

Yanochkka я думаю так: нашо вигадувати велосипед? Зробіть побільше оголошень: паперових, у місцеву газету, на олх. Наберіть побільше пацієнтів на домашні уколи, капельниці! Станьте кращою у своєму регіоні домашньою медсестрою, щоб всі вас знали і до вас дзвонили.
Тим більше ви у реанімації працюєте. То є дуже великий плюс для вашої приватної практики!
укол у нас стоит около 100гр капельница 250гр!как по мне в принципе неплохой доп.доход!

В нас такиВ нас таких цін немає
Тим не менш, як і я писав, зробіть все для того щоб стати медсестрою #1 у ваших краях! Кажу, те що ви працюєте в реанімації має стати для вас доброю рекламою!

Та підробітків було багато,на місці я не сиділа ніколи.І крапельниці з уколами на дому,і поля щосезону.Трохи печу під замовлення,правда містечко у нас невелике,замовлень мало.Ще трохи в'яжу,светри,шапки,носочки і т.д.Коротше,займаюсь,чим можу.Першого чоловіка утримувала повністю я.Не складалось у нього з роботою.А зараз,до МФО у другого чоловіка теж намагалась нічого не брати.Я хочу сама утримувати себе і дітей,а ще повернути чоловіку все,що він потратив.Зараз перебираю варіанти,але перспектив...Або їхати за кордон-тоді лишати дітей на маму,або...альтернативи поки не знайшла,от і питаю,можливо хтось підкаже варіанти,бо вже голова погано варить.Повторюю-до ситуації з МФО я ніколи нічого ні в кого не брала,а зараз суми занадто великі,щоб перекрити їх підробітками
Ещё пара таких сообщений и минимум два кандидата на роль третьего мужа будет))

Ещё пара таких сообщений и минимум два кандидата на роль третьего мужа будет))
Дякую,я більше не хочу.)Мені потрібна думка зі сторони,бо я заплуталась.Виносити на загал особисте життя не боюсь,бо в моєму оточенні це особисте життя не обговорив тільки лінивий.
:lol: :facepalm::facepalm:
Тема про работу и опять мужики дноо))
:попкорн::попкорн::попкорн:
Я його не на дно)То мої таракани,не його.
:lol: :facepalm::facepalm:
Тема про работу и опять мужики дноо))
:попкорн::попкорн::попкорн:
Массаж людям делать. Можно даже лингам-массаж. По желанию. Там где массаж там деньги. Медицинское образование только в плюс.
На рахунок масажу вже й сама задумувалась,знаю,що попит є

Та підробітків було багато,на місці я не сиділа ніколи.І крапельниці з уколами на дому,і поля щосезону.Трохи печу під замовлення,правда містечко у нас невелике,замовлень мало.Ще трохи в'яжу,светри,шапки,носочки і т.д.Коротше,займаюсь,чим можу.Першого чоловіка утримувала повністю я.Не складалось у нього з роботою.А зараз,до МФО у другого чоловіка теж намагалась нічого не брати.Я хочу сама утримувати себе і дітей,а ще повернути чоловіку все,що він потратив.Зараз перебираю варіанти,але перспектив...Або їхати за кордон-тоді лишати дітей на маму,або...альтернативи поки не знайшла,от і питаю,можливо хтось підкаже варіанти,бо вже голова погано варить.Повторюю-до ситуації з МФО я ніколи нічого ні в кого не брала,а зараз суми занадто великі,щоб перекрити їх підробітками
А зачем вам тогда муж?

Так я і не вам писав)
Звичайно ваша справа, як ставитись і відноситись до свого чоловіка, проте фраза "повернути йому все, що він потратив" в мене особисто, як в чоловіка і тата, викликає як мінімум величезне здивування...
Але, повторюсь - це особисто ваша справа і ніхто не вправі вам щось "вправляти" ... Та й тема не про це.

Назад
Угорі