Дайте пораду звонили сестрі

• Автор теми Автор теми Клара
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 737

Клара

Форумчанин
Дописи
58
Реакції
30
Бали
33
Клара не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт всім))дайте мені будь ласка пораду,звонили до сестри моєї і казали що будуть з неї знімати це можливе?І ще хотіла спитати я картки приват банк Аваль закрила повністю бо їх я вказувала мфо,і відкрила в ощад банк,але боюся щоб вони не найшли якось і не знімали бо на ту картку поступають тільки дитячі ?

В
Привіт всім))дайте мені будь ласка пораду,звонили до сестри моєї і казали що будуть з неї знімати це можливе?І ще хотіла спитати я картки приват банк Аваль закрила повністю бо їх я вказувала мфо,і відкрила в ощад банк,але боюся щоб вони не найшли якось і не знімали бо на ту картку поступають тільки дитячі ?
Все зробили правильно. З сестри не зніматимуть, з якого дива? Якщо картка і рахунок не засвідчені в мфо, то ніяк не можуть зняти.

Ни у кого из вашего окружения ничего не будут снимать, арестовать счета могут только в случае если будет надпись нотариуса

Я так розумію, людину вперше накрива. Просрочка мала, хвилювання, після 4 місяців тупих смс бажання платити пропаде. Великий плюс, що рідні не засуджуючи. Кредит брати, щоб закрити мфо - це безглуздо, по собі знаю, знову влізеш в мфо. Режим Сніжинка буде найкращим. Життя з боргами в мфо нічим не гірше, ніж без них. До цього треба звикнути і забити. Форум в допомогу!

А мне мама в детстве говорила не ложится на бочек ибо придет серенький Волчек я ей верил лет 10 а она обманывала оказывается... А верить незнакомым ещё хуже

А мне мама в детстве говорила не ложится на бочек ибо придет серенький Волчек я ей верил лет 10 а она обманывала оказывается... А верить незнакомым ещё хуже
Потому что на краю нельзя ложится, вот и не пришел к вам волчок ?

Ни у кого из вашего окружения ничего не будут снимать, арестовать счета могут только в случае если будет надпись нотариуса
Але якщо наприклад счета арестують то вони мають право знімати грн дитячі ?

Але якщо наприклад счета арестують то вони мають право знімати грн дитячі ?
По моему они арестовывают все счета и снимут все деньги, если сумма не превышает сумму долга, но потом если им предоставить справку что счет зарплатный или социальный то они его разблокируют. Ну как то так. могу в чем то ошибаться

а если официально не работаю нигде, что это за надпись нотариуса такая ?) И кто этим занимается ?

По моему они арестовывают все счета и снимут все деньги, если сумма не превышает сумму долга, но потом если им предоставить справку что счет зарплатный или социальный то они его разблокируют. Ну как то так. могу в чем то ошибаться
А гроші зняті повертають?

Назад
Угорі