Давній знайомий адвокатом погрожує

• Автор теми Автор теми Поліна
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 1K

Поліна

Форумчанин
Дописи
472
Реакції
325
Бали
1925
Поліна не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Навесні вже моєму колишньому 8ми річної давності поступали дзвінки про мої кредити ,не пам'ятаю МФО. Тоді я відморозилась, адже наше спілкування завершилося в далекому минулому і ми геть чужі люди, номер у фб у вільному доступі має, сам винен. Логічно подумати, що я про нього нічого не знаю, яким чином я можу його взяти в поручителі? ?‍♀️Аж смішно. Але є люди, які в це вірять і тоді вже починаєш злитися... Ось такий діалог сьогодні був з ним. От як таким людям щось пояснити???

Вкладення

• IMG_20200709_220139.webp
    IMG_20200709_220139.webp
    71 Кб · Перегляди: 198
  • IMG_20200709_220408.webp
    IMG_20200709_220408.webp
    77.3 Кб · Перегляди: 186
  • IMG_20200709_220558.webp
    IMG_20200709_220558.webp
    119.7 Кб · Перегляди: 191
  • IMG_20200709_220658.webp
    IMG_20200709_220658.webp
    146.2 Кб · Перегляди: 187
  • IMG_20200709_221223.webp
    IMG_20200709_221223.webp
    116.1 Кб · Перегляди: 186
Навіщо вам щось пояснювати, там ж переписці і так гамнєцо намальовано. Хай йде дурне до адвоката чи в поліцію. Добре що здихались ідіота.

Навесні вже моєму колишньому 8ми річної давності поступали дзвінки про мої кредити ,не пам'ятаю МФО. Тоді я відморозилась, адже наше спілкування завершилося в далекому минулому і ми геть чужі люди, номер у фб у вільному доступі має, сам винен. Логічно подумати, що я про нього нічого не знаю, яким чином я можу його взяти в поручителі? ?‍♀️Аж смішно. Але є люди, які в це вірять і тоді вже починаєш злитися... Ось такий діалог сьогодні був з ним. От як таким людям щось пояснити???
Человеку чепухи рассказали, а он повелся.
Думаю правильное решение вы сделали когда с ним расстались!)
Пусть едет куда хочет.
Вы не причем к его взаимоотношениям с звонилками!)

Да не надо ничего объяснять, пусть ему за его же деньги , адвокат объяснит ... « что учиться в школе надо было « ;)

Поліна, если у него есть желание и время больше не на что тратить, пусть тратит, пусть занимается.
Для Вас в этой ситуации плохого ничего не будет, кроме того, что он перестанет с Вами общаться. Но я не думаю, что Вы сильно расстроитесь.
Адвокат бесплатно делать ничего не будет. Это точно. Просто чел пытается Вас на понт взять. Ему же подсказали уже "наставники", как на Вас надавить.

Я такому сладкому тоже на уши могу навещать. И наверное даже поведется и побежит вам деньги на карту переводить.
Жаль что я ХОРОШИЙ)))))))

Ну на жoпy посадили хорошо его, вопрос закрыт. Вменяемый адвокат ему нечем не поможет, а олух такой же как и он - качнет на бабки ток)

Навіщо вам щось пояснювати, там ж переписці і так гамнєцо намальовано. Хай йде дурне до адвоката чи в поліцію. Добре що здихались ідіота.
То я гімнєцо ставила???
Оффтоп
Я тоже на это обратил внимание
То яяяя, замалювала, щоб анонім був???
Я такому сладкому тоже на уши могу навещать. И наверное даже поведется и побежит вам деньги на карту переводить.
Жаль что я ХОРОШИЙ)))))))
Хай оплачує, я рада буду)))
Оффтоп
Я тоже на это обратил внимание
Це моє відношення і думка про таких людей в моєму житті)))

Человеку нет чем заняться... Будет он выяснять за чужой кредит :facepalm:
Так ему налапшали что если автор не заплатит - придут к нему дядьки в кожаных куртках и будут его того, пока он деньги не отдаст. Вот мышца сидалишьная у него сжалась и он начал наяривать.
Сладкий персонаж одним словом!)
То я гімнєцо ставила???

То яяяя, замалювала, щоб анонім був???

Хай оплачує, я рада буду)))

Це моє відношення і думка про таких людей в моєму житті)))
Не в моих принципах разводить людей.
Звонилок можно - они не люди!)
Знакомый случайно звонилкой не работает?)))

Ой, і вас повеселила, і сама заспокоїлась?? бо вже дістали такі , воно по життю муму, йому вже за 35р десь, а таке наївне...
Знакомый случайно звонилкой не работает?)))
Та ні, він качок тупий, і як мужик тряпка. То і не зійшлися?

Ну на ж*пу посадили хорошо его, вопрос закрыт. Вменяемый адвокат ему нечем не поможет, а олух такой же как и он - качнет на бабки ток)
Так я навіть не можу уявити куди він буде їхати і чим йому адвокат допоможе?? Консультація?

Ой, і вас повеселила, і сама заспокоїлась?? бо вже дістали такі , воно по життю муму, йому вже за 35р десь, а таке наївне...

Та ні, він качок тупий, і як мужик тряпка. То і не зійшлися?
Жаль.
А так был бы интересный контент.
Vados выбивает деньги из звонилки))))

Поліна, если у него есть желание и время больше не на что тратить, пусть тратит, пусть занимается.
Для Вас в этой ситуации плохого ничего не будет, кроме того, что он перестанет с Вами общаться. Но я не думаю, что Вы сильно расстроитесь.
Адвокат бесплатно делать ничего не будет. Это точно. Просто чел пытается Вас на понт взять. Ему же подсказали уже "наставники", как на Вас надавить.
Надавити на мене навряд, я просто не розумію, до чого тут адвокат, через якісь смс...навіть мої бабусі вже нормально реагують на ті смс, але шкода, що їм дзвонили ***** і погрожували, я то знаю, хто то, а вони злякалися??
Йому то не допоможе. Я порадила йому номер змінити, жаль ,що сама не вчасно змінила, шкода було, цей телефон все моє життя, але дійсно легше стало.
А його номеру і в мене не було, його через фб пробили. Ще деяким друзям з фб за мене також дзвонили, але вони самі сказали "пішли вони на")) є розумні люди. Нехай за собою слідкує...
Да не надо ничего объяснять, пусть ему за его же деньги , адвокат объяснит ... « что учиться в школе надо было « ;)
Так ото, сім дешевше адвоката. І дивно, чому не в поліцію, а одразу такі серйозні міри? і куди їхати???

Чистый вундернпоцен с улицы Бассейной. Хай едет где собрался зачитать эту хохму. А мы имеем немного послушать и поржать. И прокурора пусть захватит, чтобы не возвращаться еще раз. :sarcastic: :sarcastic:

Назад
Угорі