Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ні,не мають ,але роблять.Підкажіть, підчас карантину МФО має право нараховувати божевільні відсотки за просрочення кредиту?
ты не представляешь как я тебе за это благодарна?Вот по этому у меня ник такой оригинальный ?
Шо бы два раза не повторять ?
Мене звати Наталія,я з Львівської області.Скільки мфо ?В першу чергу заспокойтеся,ви на вірному шляху! Читайте форум,питайтеся,знайомтеся!Все буде добре!!!!Мене звати Володя
З м. Львова
В мене відбулася стандартна схема
Потрібні були гроші взяв в МФО, пізнеше взяв в іншому щоб віддати попередньому. Платив пролонгацію, лишився тепер без грошей і 3 просрочки вже маю. Що дальше робити незнаю
Вже аж 13 штук. Перекредитовквався платив кожному відсотки і тепер взагалі без грошей. Але встиг звернутися до адвоката по кредитам. Він мені якось зможе допомогти?Мене звати Наталія,я з Львівської області.Скільки мфо ?В першу чергу заспокойтеся,ви на вірному шляху! Читайте форум,питайтеся,знайомтеся!Все буде добре!!!!
Єдине, що мені зробити щоб мої рідних не рухали???Мене звати Володя
З м. Львова
Потрібні були гроші взяв в МФО, пізнеше взяв в іншому щоб віддати попередньому. Платив пролонгацію, лишився тепер без грошей і 3 просрочки вже маю. Що дальше робити незнаю
Вже аж 13 штук. Перекредитовквався платив кожному відсотки і тепер взагалі без грошей. Але встиг звернутися до адвоката по кредитам. Він мені якось зможе допомогти?
На жаль...нічого. але попередьте їх. Що потрібно ігнорувати і говорити а хто це такий ми його не знаємо) дивиться на це як на пригоду з фільму. воно все минеться з часом.Мене звати Володя
З м. Львова
Вже аж 13 штук. Перекредитовквався платив кожному відсотки і тепер взагалі без грошей. Але встиг звернутися до адвоката по кредитам. Він мені якось зможе допомогти?
Єдине, що мені зробити щоб мої рідних не рухали???
Адвокат помочь в чем? уменьшить сумму? - ВозможноМене звати Володя
З м. Львова
Єдине, що мені зробити щоб мої рідних не рухали???
Я видалив з інтернету повність всю інформацію про себе. Мені це якось допоможе щоб мене не знайшли? І ще адвокат зможе допомогти?На жаль...нічого. але попередьте їх. Що потрібно ігнорувати і говорити а хто це такий ми його не знаємо) дивиться на це як на пригоду з фільму. воно все минеться з часом.
Якщо нічого не зможуть найти про мене в інтернеті, як вони ще знаходять інформацію?Адвокат помочь в чем? уменьшить сумму? - Возможно
Списать до тела? - навряд ли
Инфу через банки находят. и инн. проконсультироваться с адвокатом не лишнее. Нервы крепче. а потом выбирайте будете ли со временем возвращать - договоритесь. Смотрите пока на эти темы видео в ютьюбе. Например юрист Тарас.Я видалив з інтернету повність всю інформацію про себе. Мені це якось допоможе щоб мене не знайшли? І ще адвокат зможе допомогти?
Якщо нічого не зможуть найти про мене в інтернеті, як вони ще знаходять інформацію?
Взяв позику НаВсе не зміг зробити чергову оплату, пробував домовитись не вийшло. То на наступний день вони суму проплати збільшили у двічі
Через карантин втратив робату зараз ніякого доходу не маю. А нарахунок пролонгації мені її порадили не робити
Передивлюся відео дякуюИнфу через банки находят. и инн. проконсультироваться с адвокатом не лишнее. Нервы крепче. а потом выбирайте будете ли со временем возвращать - договоритесь. Смотрите пока на эти темы видео в ютьюбе. Например юрист Тарас.
Тут важнее.. хотя бы знать свои права и не реагировать на провокации.Адвокат помочь в чем? уменьшить сумму? - Возможно
Списать до тела? - навряд ли
Без МФО,та каллів!!!))))))))
Я вже стільки відео передивився що за їхні дії які вони роблять з позичальником. Їх всіх просто потрібно закрити.Тут важнее.. хотя бы знать свои права и не реагировать на провокации.
Да они нарушают права человека. И не только заемщика, а случайных людей. коллег, соседей, родственников(Я вже стільки відео передивився що за їхні дії які вони роблять з позичальником. Їх всіх просто потрібно закрити.
Якщо зробити собі банкрутство фіз особи мені це зможе допомогти?Я вже стільки відео передивився що за їхні дії які вони роблять з позичальником. Їх всіх просто потрібно закрити.
В пошуку на форумі вбийте банкрутство,будуть теми ПочИтайте.Це не вигідно!Якщо зробити собі банкрутство фіз особи мені це зможе допомогти?
ок дякуюВ пошуку на форумі вбийте банкрутство,будуть теми ПочИтайте.Це не вигідно!