Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Бо від сміху трясеться, ще не те натисне
Які пропозиції?))
Я так невміюНе не слышал, а как?
Добрый день,смотрю, одни новички тут... ну прям не знаю с кого и начать чтобы познакомиться
![]()

Нє ну посил теми був для знайомства новеньких форумчан, а не спілкування бувалих)Нє ну весело
Перевірив,точноРуде Дівча;), ты реально тс Мелитополя?
Здрастє. Я относітєльно новачок. А якщо серйозно. То вони варені звідсіля тікають. У них бачте колектор на проводі, а у нас тут хіханькисмотрю, одни новички тут... ну прям не знаю с кого и начать чтобы познакомиться
![]()
Я вже писав своє імясмотрю, одни новички тут... ну прям не знаю с кого и начать чтобы познакомиться
![]()
Думаєш послухають?)))Нє ну посил теми був для знайомства новеньких форумчан, а не спілкування бувалих)
С меня начни ?смотрю, одни новички тут... ну прям не знаю с кого и начать чтобы познакомиться
![]()
новеньким не до того просто?Які пропозиції?))
Треба по темах пробігтися,новачків направити сюди...Бувалі,марш до праці))))))))
Ну практично. 20 км від містаРуде Дівча;), ты реально тс Мелитополя?
От оцих хіханьок вони і бояться, вони хочуть поради, розради...Здрастє. Я относітєльно новачок. А якщо серйозно. То вони варені звідсіля тікають. У них бачте колектор на проводі, а у нас тут хіханьки
Здрасьте, вижу вы новенькаяновеньким не до того просто?
кстати всем привет))
Привіт)))новеньким не до того просто?
кстати всем привет))
Индусов завлекать?Ладно, я работать, а то что-то расслабилась)
Не, я по крупному))Индусов завлекать?
Ага ага. Сама така була, пам'ятаєш?От оцих хіханьок вони і бояться, вони хочуть поради, розради...