- Дописи
- 6038
- Реакції
- 11762
- Бали
- 1998
ganjkiller не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Еще вчераА шо надо?)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Еще вчераА шо надо?)
Броменталь Вольдемарович![]()
ти мене заставив смайликів сюди приперти))))А на флейте умеешь?Птасю ,,навчу,,я ж вчитель вокалу,... + Ще муз, інструменти
Раді вітати)))))Доброго вечерочка)) А меня Рита зовут. Кривой Рог
Провіряю особистоА ви звідки знаєте?
Так, хвате тут улибаться, пішли потанцюєм.... А то якась фігова діскотєка. Хоча все як завжди. Дєвочкі в пляс мальчікі нєрвно курять в сторонкє

Я вже теж..Я семки не їм взагалі,ну не люблю я їх!
Штучне дихання треба? Не правильно народ представляється. Треба щоб і професії казали. Єслі що будем знать до кого звертатись.Дозволяю. Я нє.могу)))) дихати важко ,а Ви хочете ,щоб я думала)))))
Є в загашніку ,жвачкі))))))Я семки не їм взагалі,ну не люблю я їх!
Тільки не фруктові)))Є в загашніку ,жвачкі))))))
Ні... Фортепіано та бандура...)))) Я ж з Бендерівського краю))))))А на флейте умеешь?
Мамонтолог, если чтоШтучне дихання треба? Не правильно народ представляється. Треба щоб і професії казали. Єслі що будем знать до кого звертатись.
Хм, і це всьо. Дивись як нада?
Я в декрете например ещё полгода ) безнадежна для помощи ?Штучне дихання треба? Не правильно народ представляється. Треба щоб і професії казали. Єслі що будем знать до кого звертатись.
Орбітальні зі смаком супу,м'яса....))))))))Тільки не фруктові)))
Навики пам'ятаєте? Еслі да то сайдьотЯ в декрете например ещё полгода ) безнадежна для помощи ?
Во как надаХм, і це всьо. Дивись як нада?
Тогда я гинеколог?Мамонтолог, если что
СработаемсяТогда я гинеколог?
Це той що з мамонтами спілкувався?Мамонтолог, если что