Давайте знайомитися)))

• Автор теми Автор теми ПАННОЧКА
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 1K
  • Перегляди Перегляди 32K
На бутылку клюет большинство, к тому же после употребления все становяться красивыми, умными и ловкими! А после селедки?
Большинство, но не все, если он клюет на бутылку, то зачем он такой нужен

Ну привіт всім! Я- Катя. З Житомирської області. І я більше не беру кредити:diska4:
А взагалі - дуже вдячна всім Вам і форуму. Бо як виходила на прострочку- думала, що криша поїде. А тепер легше, тримаю себе в руках. Бо я ще той "панікер"

На бутылку клюет большинство, к тому же после употребления все становяться красивыми, умными и ловкими! А после селедки?
А мне такое ненадо,лучше самой чем что попало...

Всім доброго здоров'ячка))) мене звати Мар'яна. З Львівської області. 10 мфо, 4 банки...і трохи офігіваю з того як швидко в мене все в жизні міняється)))головний талант , виходити без втрат для себе з будь-якої проблеми)

Всем привет) :bye: Я Виктория со Львова) 22 открытых МФО...:eek: Пока в раздумьях как с ними бороться.
Привет, Вик)
На форуме есть много советом по борьбе с ними , самый популярный - игнорировать)))))

Всім доброго здоров'ячка))) мене звати Мар'яна. З Львівської області. 10 мфо, 4 банки...і трохи офігіваю з того як швидко все в жизні міняється)))
Наши МФО,это так неприятности.Не стоит из за них переживать.

Всем привет) :bye: Я Виктория со Львова) 22 открытых МФО...:eek: Пока в раздумьях как с ними бороться.
А як ви можете боротися ? Просто вчіться тримати оборонну . Головне - не давати нікому розгойдати свою нервову систему .

Привет, Вик)
На форуме есть много советом по борьбе с ними , самый популярный - игнорировать)))))
Начинаю стараться игнорить. Но пока не совсем получается. Мы с мужем вдвоем влезли в ето г..... Так что нам двоим наяривают.( Первую неделю вообще была на грани.... Теперь смирилась,платить и так нечем.
А як ви можете боротися ? Просто вчіться тримати оборонну . Головне - не давати нікому розгойдати свою нервову систему .
Стараюсь,но не совсем получается пока.. ))

Начинаю стараться игнорить. Но пока не совсем получается. Мы с мужем вдвоем влезли в ето г..... Так что нам двоим наяривают.( Первую неделю вообще была на грани.... Теперь смирилась,платить и так нечем.

У вас есть любимый человек - а это уже огого как хорошо ! Читайте форум , общайтесь и не замыкайтесь в себе . Постепенно всё станет на свои места !!! Немножко терпения и всё наладится !

Ми з чоловіком теж в цьому...,не здавайтеся,все буде ОК—!!

Добрий вечір! Бачу Львівська область просунулася! Мене звати Наталія,я з гарного міста неподалік від Львова!Маю 19 мфо,ну і банки,куди ж без них!?! Рада знайомству!

Добрий вечір! Бачу Львівська область просунулася! Мене звати Наталія,я з гарного міста неподалік від Львова!Маю 19 мфо,ну і банки,куди ж без них!?! Рада знайомству!
Рады приветствовать в нашей партии "40 лет без мфо"

Назад
Угорі