Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Привет.Я тож спала,причём с вечера.Уже работа полным ходом,???особо не повесишь здесь.???Приветик!И что тут у нас нового??Расскажи,а то я ночью спала! Пропустила!
Здрасти????Ранок добрий)))
Літо))))))
Добрий)))Ранок добрий)))
Літо))))))
ты еще обращаешь на это внимание?Перша ластівка від Кредит плюс полетіла.)))![]()
Вже майкредит відзвонився))) Чекаю сьогодні ще на три контори.ты еще обращаешь на это внимание?
прикалывает слово,,сховатися,,?
я з цими колись говорила.....Вже майкредит відзвонився))) Чекаю сьогодні ще на три контори.
типа выспалась.....Доброе утро ? Я сегодня как человек проснулась)))
Я з ними розібрався сьогодні за 46 секунд. Стільки тривала наша розмова.я з цими колись говорила.....
нічого страшного....няшки....
Как человек))))типа выспалась.....
Ой а давай тут без этого. Доброе утро всем!Перша ластівка від Кредит плюс полетіла.)))![]()
Ну так задвигай тоді тему))).Ой а давай тут без этого. Доброе утро всем!
зря ты это написал.....днем о cekce?....когда работать?Ну так задвигай тоді тему))).
Так вона що, о сікасє тільки теми може задвинути?)))зря ты это написал.....днем о секисе?....когда работать?
та не,я шуткую.....але про це в неі дуже добре получаєтьсяТак вона що, о сікасє тільки теми може задвинути?)))