Давайте знакомиться. М+Ж. Знакомства Антиколлектор

Па, я тебе больше скажу - есть уже виртуальные Sim-карты. Их точно не нужно никуда пихать.
Доця на лагере их пока еще не придумали

Посмотрим,а то я пару дней не в теме,и интересно,что сегодня будет?А то скучно,ни проповедей,ни молебнов, ничего интересного!
[/QUOTE]
Я не знаю как Отче,а я на индивидуальные занятия перешёл
Та я сам трохи не в темі. Вчора було весело. Сьогодні мені подзвонив Андрій Миколайович з Дінеро з унилим голосом(мабуть вчора бухав), запропонував погасити кредит. І я, як теля, пішов його погашати. Взяв з собою песика, дійшов до терміналу, і в цей в мене щось зойкнуло. Розвернувся, та пішов на ринок, купив м'ясо, картоплю, овочів на салат. Та зайшов до магазину Бєхєровку зі Швепсом купив. От поки що така історія)))
Грамотное решение
Так я сьогодні пост однієї жіночки прочитав тут. Чому ми повинні відмовляти собі в наших забаганках?))) Нехай у Андрія Миколайовича з Дінеро буде бодун, ніж у мене. Але за закриття кредиту, я би йому грам 200 для "опохмєлу" налив би.
Так ты бухал с ним или нет я не понял?

Останнє редагування:
Индивидуальные очные или дистанционные ? ?
Доця на лагере их пока еще не придумали

Посмотрим,а то я пару дней не в теме,и интересно,что сегодня будет?А то скучно,ни проповедей,ни молебнов, ничего интересного!
Я не знаю как Отче,а я на индивидуальные занятия перешёл

Грамотное решение

Так ты бухал с ним или нет я не понял?
[/QUOTE]
Шо за занятия?

У меня лес в 100 метрах от дома, прям за огородом, фото поделюсь, фоткала восход)
27705b5b-50ae-4cf9-85fe-f9b28891d624.jpg
Мммм красотища !
А как должно пойти?) Пиши сценарий?
Твой сценарий полюбэ интереснее ! Жги !
я ж держу себя в руках изо всех сил.. )
Не сдерживайся - тебе не к лицу :wink:

Останнє редагування:
Нагоняете мне аппетит) доведете до греха)
Только этого и ждём :luboff:
А шо - товариЩ Аватар ваще даже ни разу не сопротивляется ! Давай , малышка !
Нагоняете мне аппетит) доведете до греха)

"Я завелась ,останови меня???"
"Выйду зажигать - буду покорять !"

Назад
Угорі