Весела Бджілка
Only read
- Дописи
- 4647
- Реакції
- 14518
- Бали
- 1998
Весела Бджілка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Да я так и поняла)) вчера суженого искала)( ей Света кого-то подыскала))Фрея, дякую моя хороша! Хотіла Тані в тему відправити, вона заміж все збирається. Та тут зависла.![]()
Чекаємо розв'язки! Дай бог людині щастя. Вона його так прагне!Да я так и поняла)) вчера суженого искала)( ей Света кого-то подыскала))
Согласна) одной трудно,надо мужское плечо))Чекаємо розв'язки! Дай бог людині щастя. Вона його так прагне!

Талантов все больше и больше!)

Браво!щось і мені навіяло
Де ще є такі кредити, щоб споживши їх хоч раз,
ти залишився у дупу, ще й цькував дзвонілка - п...с!!!
Кошти взяли, не проблема, й повернути згоден ти,
але ж хочуть здерти й шкуру - ненажерливі скоти!!!
Ви скажіть, Бідна Громада, доки буде цей капець?
І коли цьому свавіллю, м'яко кажучи п..ць?!!
Ми ж віддати кошти раді, й змити з себе ввесь цей бруд,
а коли ж оті дзвонілки, нам заплатять за свій труд?
Доброго ранку! Настроєм керує виключно людина! Тому керуймося тільки позитивом і гумором!!!!Доброго ранку,вітають тут..... Щоб настрій піднявся))))))
Най буде так......)))))))Доброго ранку! Настроєм керує виключно людина! Тому керуймося тільки позитивом і гумором!!!!![]()
Мене це теж дуже тішить!Най буде так......)))))))
Бачу на форумі з'являються нові віршописці))))))) клас..
Головне творчість процвітає... Душу звеселяєМене це теж дуже тішить!
Дорогі мої! Зі сятом вас Святого Миколая! Хай у нас у всіх все буде добре, хай мрії здійснюються! Хай Святий Миколай принесе всім мішок: здоров'я, щастя, добробут в домі, мир та любов!Головне творчість процвітає... Душу звеселяє
Читати 2 варіант, там помилка, не можу виправити чомусь.Дорогі мої! Зі сятом вас Святого Миколая! Хай у нас у всіх все буде добре, хай мрії здійснюються! Хай Святий Миколай принесе всім мішок: здоров'я, щастя, добробут в домі, мир та любов!
Я бажаю кожному з вас, щоб все було у нас добре!!!!
Мій Святенький Миколаю,
Приходи скоріш, благаю.
Я до тебе помолюся
І тихенько пригорнуся!
Друзі щоб були здорові
І не дуже гонорові!
Ти усіх їх привітаєш,
Щастя всім їм побажаєш!
Усі МФО схожі на орео. Тож хорошо макайте їх в молокоФорумчани! Мені іноді так хочеться з мфо погнати, не треба сумувати! Адже ми вижили! Хочеться трохи всіх повеселити! Давайте їх трошки потрухаємо, поскладаємо смішні рими. Підтримайте. Вийде весело, може комусь підійме настрій. Ну, наприклад, (я вже це писала, але це буде окрема тема), Є Гроші - це просто воші! Або с*ськи - просто тупі мізки! Е кеш - в дупі повний треш! Хто далі?
Post automatically merged:
А МФО - просто тухле дно!
Монетка - аптечна піпетка!
У Швидко Гроші - всі носять галоші!
Кому дзвонив Заза - це козел і зараза!