Давайте допоможемо!!! Хто чим може!!!

• Автор теми Автор теми #Elena
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 41
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

#Elena

Форумчанин
Дописи
73
Реакції
69
Бали
5090
#Elena не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім доброго вечора!!!
Звертаюся до всіх небайдужих з проханням.
Я маю знайому у якої склалася дуже складна ситуація. В неї 4 дитинки ( двійнятка по 5 рочків хлопчик і дівчинка, хлопчик 1 рік, і дівчинка 4 місяці) чоловік покинув після народження маленької. Дівчина залишилась дітьми і проблемами сама. Родичів не має так що розраховувати на підтримку чи допомогу не має від кого.
Ми з чоловіком час від часу допомаємо чим можемо, але цього замало.
Тому я звертаюся до всіх небайдужих може в когось є непотрібні дитячі речі які лежать без діла,взуття, чи іграшки будь яка допомога буде корисною.

Напишіть мені адресу в ЛК.

И мне напишите адрес , нет только для девочки 5лет одежды( компенсирую куклами) , на неделе поеду на ст.квартиру соберу посылку

Одяг можу вислати для дітей, як з вами зв'язатися?

Список необходимого напишите лучше.

Всім доброго вечора!!!
Я маю знайому у якої склалася дуже складна ситуація. В неї 4 дитинки ( двійнятка по 5 рочків хлопчик і дівчинка, хлопчик 1 рік, і дівчинка 4 місяці) чоловік покинув після народження маленької. Дівчина залишилась дітьми і проблемами сама. Родичів не має так що розраховувати на підтримку чи допомогу не має від кого.
Тому я звертаюся до всіх небайдужих може в когось є непотрібні дитячі речі які лежать без діла,взуття, чи іграшки будь яка допомога буде корисною.
Напишіть адресу в особисті.
Трохи маю одягу для дівчинки.
І солодощів зможу трішки підкинути.
Можливо краще продукти і побутову хімію?
Не багато,але трішки зможу допомогти.

Пишу адресу для всіх хто відгукнеться.
Сумська обл. Краснопільський р-н, с. Чернеччина, індекс 42444
Савчук С.В. тел.0990359454
Имя і телефон мого чоловіка він автомобілем буде забирати і їй доставляти.Зрозумійте правильно з дітьми ходити на почту не дуже зручно
Напишіть адресу в особисті.
Трохи маю одягу для дівчинки.
І солодощів зможу трішки підкинути.
Можливо краще продукти і побутову хімію?
Не багато,але трішки зможу допомогти.
Що б не було зайвим не буде

Останнє редагування:
А НП немає?

Всім доброго вечора!!!
Попаду домой обязательно соберу,что есть(одежда,игрушки).

Маякните в ЛС, есть детские вещи какие-то, игрушки. Дочка подросла, ей уже не нужны.

Что - то мне мерещится.. и маме тоже понадобится что - нибудь.. такое . Мамы обычно на себе экономят и забивают на себя(
спросите, про маму тоже. она тоже живая , ей и обуться и одеться , и о себе позаботиться бы.

Что - то мне мерещится.. и маме тоже понадобится что - нибудь.. такое . Мамы обычно на себе экономят и забивают на себя(
спросите, про маму тоже. она тоже живая , ей и обуться и одеться , и о себе позаботиться бы.
С 4 детьми без мужа ей понадобятся антидепрессанты

Також подумала про це.
Потрібно хоча б приблизний розмір одягу і взутия.

С 4 детьми без мужа ей понадобятся антидепрессанты
У меня есть подруга.. с тремя детьми. И гражданским " мужем" который иногда появляется. Часто он не дает ничего( так просто сказать "я не заработал" . Без него и детей от него , у нее был нормальный доход и круг общения . А декрет как - то сводит с ума, если нет толком финансов. Чтобы няню нанять и отвлечься.
За домом у нас 3е сирот осталось - девочка родила троих и ее бросил тот "отец ".. ее психика видимо не выдержала - она скатилась в анорексию - перестала есть.. теперь бабушка их сама тянет.
Такие истории к сожалению, не редкость.
Так что про антидепрессанты и что - то для настроения могло быть и кстати.

У меня есть подруга.. с тремя детьми. И гражданским " мужем" который иногда появляется. Часто он не дает ничего( так просто сказать "я не заработал" . Без него и детей от него , у нее был нормальный доход и круг общения . А декрет как - то сводит с ума, если нет толком финансов. Чтобы няню нанять и отвлечься.
За домом у нас 3е сирот осталось - девочка родила троих и ее бросил тот "отец ".. ее психика видимо не выдержала - она скатилась в анорексию - перестала есть.. теперь бабушка их сама тянет.
Такие истории к сожалению, не редкость.
Так что про антидепрессанты и что - то для настроения могло быть и кстати.
епт, давайте я вам расскажу историю про кошку, которую у нас во дворе мучили пацаны? :mad:
не люблю вот это все нытье и жалость.
а про колеса я серьезно, знаю прекрасно как это бывает с мамочками

епт, давайте я вам расскажу историю про кошку, которую у нас во дворе мучили пацаны? :mad:
не люблю вот это все нытье и жалость.
а про колеса я серьезно, знаю прекрасно как это бывает с мамочками
кошку сюда не надо. (

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі